Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajko ma małe oczko

Nie rozumiem Was...

Polecane posty

Gość jajko ma małe oczko

Naprawdę Was nie rozumiem....najpierw schizujecie, czy jesteśie w ciąży...bo ktoś Was gdzieś dotknął....potem schizujecie, bo macie urojone objawy ciąży...a jak dostaniecie okresu to schizujecie...bo w ciązy też jest okres czasami. Robicie sobie mase niepotrzebnych testów, ale nawet jak wyjda nagatywnie to wmawaicie sobie, że zrobiłyście je za wczesnie. Ja rozumiem, ż czasem można miec obawy, ja też czasem je mam, ale Wy popadacie w paranoje... A jak już odwlecze się wam okrs przez stresy..to zakładaci tematy o aborcji, piszecie tam, że na peno jesteście w ciązy itp. itd. a jak okazuje się, że jednak ostajecie okresu to za miesiąc zmieniacie nick i sytuacja się powtarza. No mozna zajoba dostac, weźcie przestańie, bo jak to czytam dochodzę do wniosku, że większość dziewczyn z kafe żyje od okresu do okresu.

ja schizuje odkąd odstawiłam tabletki, a było to 29 grudnia. i uwierz mi, jak miałam tabletki, to też się śmiałam. a teraz uświadomiłam sobie jaka jestem uzależniona od tabsów. aaaaaaa. chce okres :D

Gość no bo dziewczyny zyja
od okresu do okresu, co w tym dziwnego

pozatym sama się dziwisz? ktoś napisze, że boli go podbrzusze, że ma zmienny nastrój i bolące piersi [te objawy są objawami miesiączki] a tu ktoś dowali = napewno jesteś w ciąży! ktś napisze że dostał okresu to znowu ktoś mądry dopisze = w czasie ciąży tez może występować okres. I ty się dziwisz, że tu wszyscy tacy przewrazliwieni??

Gość jajko ma małe oczko
no własnie o tym mówie, same sie nakręcacie, a potem jak sie okres odwlecze to panika, bo ktos na kafe powiedział... bo gdzies cos przeczytacie, resztę sobie dopowiecie... Najgorsze sa takie co dostana okres, zrobią test...wynik negatywny, no ale tes sie pewnie myli, a w ciązy tez mozna miec okres....same się ośmieszacie, a potem się dziwicie, że ktos sobie z was jaja robi

Gość Kajka123
Jajko na male oczko zgadzam sie z Toba w zupelnosci. Dziewczyny same sobie wmawiaja ciąże, panikują i zarażaja tym innych.

ta jeszcze jakby okres byl w postaci jakiego jednodniowego plamienia... ale wiekszość ma normalne obfite okresy- dzieciak by tego nie przeżył !!

oczywiscie zgadzam się...sama na sobie wypróbowąłam że w ciąże nie tak łatwo zajść...ale spojrzmy prawdzie w oczy...od temtów takich jak ten też można zajoba...nie dlatego że są nieprawdziwe...ale dlatego że się mnożą jak króliki a do tych panikar i tak nic nie dojdzie. na własnej skórze muszą się przekonać że plemniki nie przeghryzą lateksu, penis nie zapładnia bez wytrysku a sperma która lezy tydzien na łóżku nie wkradnie Ci się w nocy do pochwy i nie zapłodni Cię w dni niepłodne.....nie ma co tracić głosu na wykrzykiwanie po raz setny \"nie jestes w ciąży idiotko\"....trzeba po prostu ognorowac i bez nerwów:)