Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mloda dziewczyna

Do tych co uzywaja oliwki HIPP do twarzy

Polecane posty

Gość taka jedna mloda dziewczyna

Jak to dziala na krostki albo na zaskorniki??Dziala wogole jakos??

Gość owszem działa
powoduje ich powstawanie

Gość nie dość że robią się zaskórni
ki i pryszcze, to jeszcez nawet stosowana na wodę termalną Avene KOSZMARNIE wysusza twarz:O Przez wasze pomysły i namow mam teraz zupełnie zniszczoną skórę na twarzy- tradzik, którego nie miałam, zatkane pory, wysuszone placki, złazi mi skóra z całej twarzy, az się wstydzę wychodzić z domu:O A użyłam tej oliwki może z 5 razy....:O Gratuluje dobrych pomysłów🖐️

Gość nie strasz dziewczyny
mi pomoglo...zreszta to kosmetyk dla dzieci inaczej dzieciakom tez by wylazily rozne paskudztwa a nie wychodza.

Gość skóra dziecięca jest inna
od skóry dorosłego człowieka, nie sądzisz?

Gość nie straszę ta oliwka
jest gówniana:O Sory, ale zapycha okrutnie pory. Poza tym olej nie nawilża skóry, zatrzymuje w niej najwyżej wodę, a moja twarz koszmarnie ta oliwka wysuszyła, zresztą nie tylko moją, więc nie opowiadaj głupot... Dorosła bab to co innego niż niemowlak. Zresztą NIKT nie stosuje tych oliwek do twarzy dla dzici. Tylko, przeczytaj sobie na tej butelce, że to się stosuje na ciało i do czyszczenia tyłka.

Gość jasne a czemu niektorzy
sie sikami smaruja? one leca z tylka!!

Gość ta wypowied powyżej jest
tak głupia, ze aż się mnie ciekawi kim jest osoba która to napisała.

Gość eh jak chce się coś stosować
to przydałoby się troszkę wiedzy na ten temat.... otóż hipp ma w składzie 2 oleje sezamowy i migdałowy- a one są dla niektórych zapychające.... to zupełnie normalne- dla mnie ta mieszanka też do twarzy się nie nadała- ale do ciał już świetna..... ja do twarzy kupiłam sobie olejek jojoba i jak dla mnie jest super.... mam cere mieszaną z tłustą strefą T..... i właśnie tu jest super, że oliwka nieco ją podsusza.... a w skórze normalnej na reszcie twarzy świetnie zatrzymuje wilgoć..... olej ten mam od kilku miesięcy i moja skóra nigdy nie wyglądała lepiej ;) aha, a skąd ta wiedza? wystarczy poszukać jakiejś stronki, która podaje komendogennośc (czyli skłonność do zapychania porów) składników kosmetycznych.

Gość ale skad mam akurat wiedziec j
aki olej mi zapchnie? ile dalas za ta jojobe??i gdzie?

Gość eh jak chce się coś stosować
metodą prób i błędów oczywiście- to co dla jednej osoby jest super, dla drugiej jest do kitu- normalne... mnie pasuje jojoba a rodzajów olejków jest tyle że ho ho, więc każdy może wybrać coś dla siebie.... a płaciłam ok 10 zł za 100ml

brawo - eh jak chce się coś stosować - w końcu jakaś sensowna wypowiedź :)

Gość gość
A dla mnie to jedyny sposób na moją tłustą cerę z wypryskami. Od kiedy zaczełam jej używać moja cera wgl się nie świeci, zero pryszczy , tylko pojedyncze które spowodowane są podkładem z którym jeszcze nie trafiłam ... I jeżeli używa się tej oliwki trzeba ją odpowiednio nakładać a nie że wy nakładacie dużo i zostawiacie i potem się dziwicie że macie okropną cerę :) Jak już cera jest oczyszczona nałóżcie na wacik kosmetyczny oliwkę i rosmarujcie na twarzy poczekać aż troszkę wchłonie a nadmiar wytrzeć chusteczką :) i proste efekt jest suuper! POLECAM !