Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz ja/ niestety/

co to jest?

Polecane posty

Gość teraz ja/ niestety/

witam! mam wazne pytanie... tydzien temu stracilam dziewictwo. kochalam sie z chlopakiem od tamtej pory kilka razy. przedwczoraj tak..mocniej. przy wejsciu do pochwy pojawily sie dwie ranki,mocno zaczerwienione, jest normalnie zdarty... :/ wyraznie uszkodzony jest nablonek.boli mnie tam teraz;/ nie piecze, nie swedzi, nic takiego. prosze ,jesli sie orientujecie, napiszcie co to moze byc... jutro zadzwonie i umowie sie na wizyte do ginekologa, ale teraz sie boje , bo nie mam pojecia o co chodzi:/ co moglo byc przyczyna? czy jest cos co moge z tym zrobic, zeby jakos podleczyc? cos w aptece kupic? jakas masc? g.propolisowe? prosze o odpowiedz...

Gość teraz ja/ niestety/
co to moze byc??

Gość pszczolka z listopada
chlopak sie poprostu za bardzo postaral a lekarz da ci pewnie globulki

Gość teraz ja/ niestety/
a czy jest cos co moge zrobic..sama? jak podleczyc ? cos co moge kupic bez recepty...??

Gość pszczolka z listopada
sa takie globulki ale niestety nie pamietam nazwy sa bez recepty

Gość spokojnie to tylko awaria
Popieram przedklikaczki.Chłopak się postarał;-)Tak się zdaża,nawet "starym wyjadaczkom"Do jutra przejdzie:)

jaka tam nadżerka!!!tochę za ostro było, otarło się bo skórka tam bardzo delikatna jest. po co zaraz globułki? może po prostu wystarczy korę dembu (ok.3zł)w aptese kupić, zaparzyć zgodnie z zaleceniami i podmywać się bardzo delikatnie kilka razy dziennie. świetnie łagodzi podrażnienial, działa ściągająco, kojąco. a jak boli i szczypie to możesz tantum rosa kupić, to taki proszek (w saszetkach jest ok 3zł sztuka) jak tylko na zewnątrz boli to też podmywaj sobie a jak w środku to kup irygator i zrób irygację. powinno przejść. nie ma co przesadzać, czasem takie zwykłe ziółka są najlepsze!! to się zdarza i to bardzo często!!!

Gość teraz ja /niestety/
dziewczyny ! bardzo dziekuje za odpowiedzi. juz sie zastanawialam czy to moze byc efekt uboczny tabletek anty.. choc nie ma w lotce niczego takiego, ale roznie dzialaja prawda? gunia0505- wielkie dziękI! sprobuje z kora, ewentualnie gałki propolisowe. mam nadzieje,ze szybko przejdzie, bo jak na raize to mega dyskomfort dla mnie:/ bo dodatkowo boje sie ,ze jakos moge te ranki uszkodzic, ze sie powieksza, zanieczyuszcza w jakis sposob. poki co, jeszcze raz dziekuje za uspokojenie mnie:) pozdrawiam! i zycze przyjemnej nocy :)

Gość teraz ja /niestety/
dodam jeszcze, ze nie zagoja sie do jutra na pewno, niestety:/ ranki sa spore, jakby nablonek tak..pękł, no nieciekawie to wyglada. co do podejrzen o nadzerke- to czy gdbyby byla to nadzerka, to sama widzialabym te zmiany? przy samym wejsciu do pochwy, jest pozdzierany nablonek w dwoch miejscach:/ poza tym pojawily sie po stosunku, i wczesniej nie mialam zadnych tego typu problemow.

jak już to nadżerkę możesz mieć na szyjce, a nie na wejściu do pochwy

a tak na przyszłość to może spróbujcie jakiegoś żelu nawilżającego, np \"durex ok\" dobry jest a o otarcia przy nim trudniej. spokojnie przejdzie w końcu!