Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia85

hmm... powinnam sie obrazic?

Polecane posty

Gość sylwia85

bylam z kolega na imprezie (znamy sie juz troche i nawet mi sie podobał) i przez przypadek uslyszalam jak mowi do kolegi ,że jestem b. ladna i chcialby sie ze mna piep.... :o Nie wiedzialm jak to potraktowac , nie jestem zadna dziwka zeby o mnie tak mowic, czy to normalne ze faceci miedzy soba w ten sposob rozmawiaja?

Gość wlasnie ze nie
faceci tak nie rozmawiaja, moze jedynie napite dresy. Normalni faceci nie.

Gość sylwia85
Wlasnie zdenerwowal mnie ten tekst :o jestem wkurzona , ale nie powiedzialam mu ze o tym slyszalam ,bo jestem w takim miejscu ze w sumie tylko go tu znam , ale chyba zrobie tak jak on i poprostu nic nie powiem i .... a i tak przeciez sie z nim nie przespie , wiec moze sobie pomarzyc.

Gość sylwia85
ewentualnie moge zrobic awanture , bo w sumie troche zamiesznay jest w to taki 2 chlopak ale wtedy nie będe miala już sie do kogo odzywac :-( Jak myślicie??

Gość potraktuj to jako komplement

Gość sylwia85
no w sumie sie tak wlaśnie zastanawiałam , ale jeżeli facet mówi takie rzeczy to chyba znaczy ,że mnie nie szanuje :o i ma za laske na jedna noc .

Gość Bloadiiieeerrrooo
normalne... to jest normalne zachowanie... kazdy tak mowi...

Gość sylwia85
więc w sumie może najlepszym rozwiązaniem , jest nic nie mówic i pokazac mu że taka łatwa nie jestem , i może sobie chcieć.

Gość Bloadiiieeerrrooo
nie koniecznie laske na jedna noc po prostu go podniecasz i tak reaguje a z my rozmawiamy ze soba na luzie bez zadnych ogrodek

Gość Bloadiiieeerrrooo
a wlasciwie to faktycznie potraktuj to jako komplement... skoro chce a to chyba normalne... chyba nie jestescie dziecmi chyba ze jestescie to cos inengo ale jesli 2 z przodu to normalne,...

Gość sylwia85
A najbardziej wkurza mnie ta obłuda , bo do mnie oczywiście jest milutki i nawet nigdy o sexie nie wspomnial , a za moment mowi do kolegi takie rzeczy.

Gość Bloadiiieeerrrooo
po prostu sie Ciebie wstydzi, ja nieraz palnalem taki tekst do dziewczyny, jakos w twarz nie dostalem i nadal ze mna rozmawialy jesli byla choc troche negatywna reakcja to po prostu nie zwalnialem... ale zadko musialem, nie musi do nieczego dojsc ale powiedziec mozna jako komplement...

Gość sylwia85
nie jesteśmy dziecmi jasne , on jest nawet starszy odemnie, ale poczulam sie jak jakas dziw... Jeszcze to ze chciałby sie pieprz... jakoś to mnie uraziło , piep... to sie właśnie dziwke . Ale w sumie nie wiem jak tam faceci między sobą rozmawiaja.

Gość sylwia85
wcześniej myślałam , że jest całkiem fajny .

Gość goskasamoska
z wlasnego doswiadczenia wiem ze faceci nie sa za bardzo subtelni.

Gość niemyslaca..
no ja bym sie obrazila, nie powinien tak o tobie mowic.