Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 555555555556

pomocy

Polecane posty

Gość 555555555556

czy na 5 dni przed okresem są dni plodne czy nie/

Niepotrzebnie zakladasz od razu nowy temat...Jesli masz nieregularny okres to nie mozna tego okreslic a jesli masz regularny to sa dni nieplodne.Dni plodne wystepuje mniej wiecej 13-21 dnia cyklu tzn bywaja tez krotsze dni plodne jak np od 13 do 18 w zaleznosci od dlugosci Twojego cyklu.

Gość dziewczyna konrada
sa zdecydowanie dni nieplodne ,ale mozna to tylko okreslic obreswujac swoj ogranizm i wiedzac ze owulacja sie np. nie przesunela ale watpie zeby sie az tak bardzo przesunela ,chyba ze masz nieregularne cykle

Gość dziewczyna konrada
Klucha0 to obliczasz ze dni plodne sa ile dni przed owulacja i ile dni po owulacji. Bo ja slyszalam ,ze jajeczko zyje tylko 24 godziny od momentu owulacji, a pozniej juz traci mozliwosc zapolodnienia tak??

wiem ze zarza nawrzeszczycie na mnie: ale uwazam, ze jezeli ktos jest na tyle dorosly, zeby sie kochac niech bedzie na tyle dorosly, aby siegnac do ksiazki do biologii z podstawowki i sprawdzic.. wtyd!

Dziewczyno Kondrada powiem Ci ze tego nie wiem i sama razem z Toba chcialabym sie dowiedziec:)Jestem w podobnym wieku do Ciebie a wlasciwie rok mlodsza i o wielu rzeczach o ktorych nie zdawalam sobie sprawy dowiedzialam sie na tym forum:)Nelke nie bedziemy na Ciebie wrzeszczaly bo rzecza ludzka jest czegos nie wiedziec i poprostu dziewczyna chciala sie dowiedziec co i jak...:)