Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gerda*

facet 26 lat nie ma ochoty na sex - co moze być powodem?

Polecane posty

Gość Gerda*

Mój mąż stracił ochotę na sex :( Kiedyś często sie kochalismy a teraz bardzo rzadko. Rozmawialiśmy na ten temat bo mi to naprawdę przeszkadza bo mam duzy temperament i on mówi że nie wie dlaczego tak jest. Że jak juz sie kochamy to jest mu cudownie ale jakos nie chce mu sie tego inicjować, mówi ze to może przez stres bo ma stresujacą pracę. Ogólnie nasz zwiazek jest cudowny, świetnie sie rozumieny, uwielbiamy spędzaćrazem czas , tylko sami , tylko niesty ten minus to wszystko przyćmiewa :( Co moze być powodem? Może powinnismy pójść np do seksuologa? /pomóżcie :(

Gość Gerda*
chyba to ja jestem tego powodem. śmierdzi mi z pod pachy, wargi moje sromowe wisza mi jak stare zdjecie kandydatow na slupach oraz mam zeza ze mi lzy po plecach ciekna.

Gość Gerda*
Nikt mi nic nie poradzi? Bo juz nie wiem co robić :( Dodam że to nie jest kopletnie wina z mojej strony, ja go zachęcam, inicjuję sex ale często nic z tego nie wychodzi.

Gość Gerda*
oczywiście to podszywacz :( jakby się ktoś nie domyslił :(

Gość walduuuś
widocznie mu zbrzydłaś :p

Gość Gerda*
nie , to nie to. Wiem że mu sie podobam, jest o mnie zazdrosny ( ale normalnie, nie chorobliwie jakoś) , to na pewno nie w tym rzecz :(

Gość to proste jak drut
Ma kochankę.

powies mu nad lozkiem plakat z pieknymi modelkami na nago. nie ma chlopina cus od zycia. chlopina to wzrokowiec a czlonek w kit nie staje. ....

Gość Gerda*
nie to też nie to. To też wiem na 100 %, nasz zwiazek pod każdym innym względem jest idealny.

Gość łojej
gerda u mnie w związku jest to samo z tym że to ja jestem tą stroną która w sexie kuleje; identycznie kiedys miałam większy temperament, bardzo kocham swojego faceta i super mi jest kiedy się kochamy tyle że juz nie mam ochoty sama z siebie na jego inicjowanie i nie mam pojęcia co ten stan spowodowało :(