Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa***/

problem z napedem jak rozpoznac czy to jest dvd z nagrywarką czy sama nagrywarka

Polecane posty

Gość nowa***/

wczorj tata kupił mi nowy napęd i miała to być nagrywarka dvd z dvd (tak abym mogła odtwarzać filmy na dvd i jednoczesnie je nagrywać) i wczoraj je podłączyłam i nie sprawdziłam czy odtwarza film i dzis wkładam film ona niby chce go odtworzyc ale przez windows media player ale ja mam program best do filmów dvd i media player nie daje sobie rady a besta nie moge podłaczyc bo gdy wchodze w ten film to sa takie puste krateczki i dlatego teraz zastanawiam sie czy czasami tacie nie wcisneli samej nagrywarki i na niej nie moża oglądac filmów dvd czy takie cos jest możliwe troszke zawile to napisałam ale mam nadzieje ze ktos mnie zrozumie

Gość walduuuś
nie ma nagrywarki ktora nie odtwarza filmow

Gość nowa***/
to dlaczego ja na tej nie moge odtworzyc filmów i nawet nie moge zmienic zeby program best to właczył bo mesia player sie do tego nie nadaje

Gość nowa***/
a jak ustawic aby dilmy wkładane do tego napędu były odtwarzane przez program best bo teraz sprawdziłam kilka płyt wiec płyte simplusa mi odttwarza ale filmu z gazety co ludzie powiedza to nie i filmów nagranych na płyte dvd tez nie chce odtwarzac