Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaaaaaaaaaaaaaaaa******

jakie testy ciążowe polecacie???

Polecane posty

dziewczyny mam do Was pytanie. Jakie testy ciązowe polecacie, które sa w maire pewne. Ostanio pani w aptece poleciła mi pro test , który nie pokazał ani jednej nawet kreski.Mam jeszcze jedno pytanie czy mogło sie tak stac dlatego ze robiłam ten test póznym wieczorem cy pora dnia nie ma zanczenia. bardzo prosze Was o odpowiedz i Pozdrawiam

Gość testująca
ja stosowałam pro-test(ten z ta aktorką na opakowaniu) i uwazam, ze jest ok. Miałm też quck view, clear blue i tez były dobre. Najbardziej mi jednak odpowiadał(nazwy nie pamietam) ale nie paskowy tylko strumieniowy( bo nawygodniejszy). Pora dnia ma znaczenie jeśli jestes przed okrese..no i zalezy tez ile czasu minelo od stosunku(zaplodnienia ewent.)

Dzeikuje za odpowiedz Okres spóznia mi sie juz tydzien a test nic nie pokazał

Gość testująca
zazwyczaj wszystkie testy maja w ulotce napisane, że jezeli jestes przed okresem(ale min.6 dni od ewent. zaplodnienia) to powinnas wykonac test rano. Natomiast po dniu spodziewanej miesiączki-pora nie ma znaczenia. No i moglas zle wykinac test- jesli masz ten, co ja(z aktorka) to choc zalecają, zeby zanurzyc go pionowo-ja pasek mocno przechyla i wtedy"naciąga" bo tak jak na ulotce-nie chciał mi wyjsc..moze u Ciebie bylo podobnie.

Gość testująca
jesli juz tydzien po, to musialas go zle wykonac...Sprobuj tak, jak Ci radze- bedziesz widziec jak pasek naciąga, albo kup inny. Polecam stumieniowy.

Gość Aniaaaaaaaaaaaaa*******
Dziekuje za odpowiedz poczekam jeszcze pare dni i jak cos to kupie ten test Quick-a (podobno jest najbardziej czuły) Chociaz w necie naczytałam sie juz tyle o tych testach czy nie wiem czy im ufac jeszcze.

Gość kika09876
napewno nie testu Romed kiedys wykonałam i pokazał 2 kreski a w ciązy nie byłam

Gość kika09876
czytałam opinie innych dziweczyn i miały podobnie

Gość dzielna dziewczynka
siemka jelsi chodzi o test to chyba najlepszy bedzie BOBO-TEST wykrywa ciaze juz po 6 dniach mozna go wykonac o kazdej poze dnia --- ja jak narazie sie na niem nie zawiodlam MAM NADZIJE ZE TYM RAZEM TEZ TAK BEDZIE JUTRO ROBIE TEST :((( MINIE AKURAT TYDZIEN EHHHBOJE SIE :(((((((