Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulkaaa*

POROZMAWIAJMY!!!

Polecane posty

Gość kasiulkaaa*

widze ze te fora przeznaczone sa glownie jakims problemom...a ja chcialabym poprostu zwyczajnie porozmawiac o rzeczach codziennych...a jesli ktos by mial jakis problem to zebysmy mogli go rozwiazac(jesli zaistniala by taka potrzeba)ludzie maja potrzebe rozmawiania...nie ukrywam ze ja też:)wiec serdecznie zapraszam do rozmowy...PANOW ROWNIEZ:)

Gość missiuuu koalaa
sory ale musze sie wygadac nie nawidze jak moj facet pyta sie co robilam i czasami jak odpowiem ze bylam na zakupach to on odrazu wypala"i co mi kupilas?" normalnie jka taki dzieciak!!!Mam dosyc

Gość no i porozmawiali
temat sie rozwinął jak nie przymierzając autorka :-P

eheheheeeeee;) ;) ;) ja mam identycznie;)) ale denerwuje mnie jeszcze jedno, to chyba nawet bardziej;) caly czas powtarza, ze mnie kocha, ze jestem piekna, ze do konca zycia ta jedyna, slub dzieci i w ogole:D a kiedy np nie moge sie z nim zobaczyc bo zostaje dluzej na uczelni albo cos od razu pisze albo mowi \"no tak, pewnie idziesz z jakims kolesiem na piwo, w koncu jestes taka piekna, ze kazdy by chcial\" Mile to czasem ale czesto dostaje kOOrwicy jak to slysze. no i kompleksy typu \"ty mnie zostawisz dla innego, jestes za ladna zeby byc ze mna\" . czasem sie boje ze nie wy3mam i mu chlasne w leb:o

Gość missiuuu koalaa
frika normalnie mam t samo:D on mi ciagle mowi jaki to on brzydal a ja taka ladna:D heh....naprawde to wnerwia czasami

Gość dsj
a ja nie mam dziewczyny i nigdy nie miałem i to jest mój problem największy a mam 20lat i nic no 0. Nudze się czasem sam

Gość makagiga
A ja jestem chora. Mam zwolnienie do końca tygodnia. siędze sama w domu i ryczec mi sie chce.....A gdzie autorka, co to chciała porozmawiać?

Gość kasiulkaaa*
jestem jestem...troszeczke sie zapomnialam...:P ale juz jestem...wlasnie po to jest to forum zebyscie wsztscy mogli mi sie wygadac... ja tam jestem w podobnej sytuacji jak kolega... nie mam i nigdy nie mialam chlopaka...:(czesto w nocy troche rycze z tego powodu...:(jak dol to dol...ale trudno...moze jeszcze nie przyszedl moj czas...:(tylko ja juz bym chciala sie tak to kogos przytulic,calowac...rozmawiac o wszystkim...najlepiej gdyby moim chlopakiem zostal moj przyjaciel...dobry przyjaciel... czesto mam dola wlasnie z powodu braku chlopa...

Gość stefan telefan
eehhh samotni poczekajcie napewno sie znajgdzie dla was ten jedyny/jedyna ja tez bylem kiedys samotny i bylo mi strasznie zle do tego jestem domatorem takze nie mialem zbytnio okazji zeby kogos poznac a jednak udalo sie i teraz juz od niecalych 4 lat jestem w udanym zwiazku pozdrawiam :)

o witam :) fajny topic taki zwykły i nie poswiecony tlyko jednej osobie . Ja też jestem samotna tak jak Ty Kasiu . Ale w suime jakoś sobie aktualnie radze. (chociaz wczesniej tez mialam dni gdy ryczałam , ew. wahałam sie czy nie chwytać za deski ratunkowe.. ale zmienlam zdanie) wczoraj np odwiedzily mnei 2 zaprzyjaznione pary. Powiedzialam im tylko zeby sie nie calowaly dluzej niz 5 minut naraz:P I było w porzadku:):) Raacja na każdego przyjdzie czas i tyle .

Taki mądry topik, się wygadam... sory, ale muszę się wygadać. mój kot naszczał znów na dywanik łazienkowy. Denerwuje mnie to bardzo. Jeszcze też powiem wam, że jechałam dziś w tramwaju obok takiego bardzo przystojnego chłopaka, ale tak od niego waliło, że musiałam się przesunąć aż na sam początek tramwaju.

Gość kasiulkaaa*
hmm...ciesze sie ze podoba sie...:)kazdy ma jakies problemy... dzieki za pocieszenie...mam taka nadzieje ze juz nawet niedluga znajde sobie tego jedynego:)i trzymam kciuki za wszystkich samotnych:) nie no ok...kazdy moze sie wygadac...:)a jesli chodzi o kota...to moze zamykaj drzwi do lazienki i go nie wpuszczaj...albo wyrzuc dywanik lazienkowy...proste...:D KTOS CHCE SIE WYGADAC?? ZAPRASZAM!!!:)

to teraz ja:P jestem cholernie niewyspana (od pół roku:o), nos mam ciągle zatkany i nie moge nim oddychać, więc gardło wysuszone, w dodatku sesja w toku a jak tylko siadam nad jakąś książką to oczka same mi się zamykają i zasypiam, nic mi się nie chce, w dodatku śnieg spadł i mi zimno:D super rozmowa, każdy o sobie pisze i koniec:P:P:P

Gość under ice
To i ja się wygadam. Spadł śnieg a ja śniegu nie lubię, wolę jak pada deszcz i wieje wiatr. Poza tym muszę brać się do roboty, ale mi się nie chce. Jak wypiję kawę to może będzie lepiej:O Jestem taka samotna, ostatnio przytulała mnie stara ciotka, facet nigdy. Jest mi źle:O

Gość kasiulkaaa*
no nic nie poradze ...nie moge caly czas siedziec na tym forum... a tak poza tym to mi sie strasznie nudzi...;( i jeszcze snieg..jakos nie mam jakis uprzedzen ale nia ma co robic juz w ogole...jakies pomysly na urozmaicenie zycia??

poczytaj sobie książkę, obejrzyj fajny film, idź na spacer, ulep bałwana, posprzątaj w pokoju, zadzwoń do koleżanki, wyjdzcie gdzieś na miasto, zacznij się uczyć języka obcego, lec na basen/siłownie/lodowisko, zagraj w jakieś gry na necie lub kompie, poromzawiaj z domownikami jak im minął dzień, pomaluj paznokcie, przeglądnij dziesiejszą prasę, obejrzyj jakiś program w tv albo wiadomości by być na czasie z wydarzeniami, zacznij trenować karate, taniec, codzienny poranny jogging... nie chce mi sie dalej wymyslać, w każdym razie możliwości masz dużo:P

Gość dacaca
chciałam coś napisać ale już nie pamiętam co bo jak wrzucałam okno odpowiedzi to doczytywałam stopkę poprzednika o leniwcu i dostałam ataku śmiechu to naprawdę dobre!

Gość kasiulkaaa*
oooo.....no dzieki... duzo tego musze przyznac:) cos chyba wybiore... no ja sie usmialam czytajac tego przedostatniego posta...:P no niezle.... hehhe...:D DZIEKI:)