Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulii6

zpalona na solarium

Polecane posty

bylam wczoraj na solarium na 7 min i sie strzaskalam niezlenogi nic brzuch troszke plecy mocniej i troszke pieka i oczywiscie twarz jak burak mam studniowke w sobote co rzobic zeby mi to szybko zszlo i skora i zaczela schodzic blagam jestem idiotka ... pomozcie

Gość chyba SPALONA
:O:O:O

Gość tak ja to wiem
idiotka to jestes napewno a z tym oplaniem to mysle ze do soboty powinno ci przejsc EMA

ok przejsc to ja mysle ze przejdzie ale jak z twarzy skora zacznie mi schodzic??? jeju jeju jeju czy moze ciagle natluszczanie skory pomoze zeby skora nie schodzila potem?

Gość Alexxxa
Na oparzenia słoneczne działaja okłady z kefiru. Spróbuj, może zadziała

Gość SPALIŁ ci się mózg

wiem tylko tu kolejny problem ze jestem uczulona na bialko co ja mam robic wiem trzeba mi bylo walnac sie w leb zanim poszlam sie opalac ale stalo sie blagam co rozbic...:(:((:(::(

Gość Alexxxa
Poszukaj w drogeriach sa pianki na oparzenia słoneczne, ale nie wiem czy będa o tej porze roku. Jeżeli nie znjadziesz kup dobry krem nawilżający i często się smaruj.

na poparzenia sloneczne najlepiej jest zetrzec surowe ziemniani i wymieszac je troche z oliwa z oliwek i polozayc na poparzone miejsca. najlepiej na gazie, bo to zadka paćka i splywa. ale nie wiem jak to po solarium zadziala. i jeszcze jedno - po nalozeniu baaaardzo boli a trzeba zacisnac zeby i po paru minutach mija. nie uzywaj baslamow do ciala bo one zawieraja wode i Ci nie pomoga - tylko uzywaj oliwek

jesli nie mam oliwki to olej jest w porzadku? bo to nie chodzi o to ze mnie boli to to jedyni malutkie sczypanie czasami ale chce zeby skora mi sie zeszla i zaczerwienienie zniknelo

albo zainwestuj w panthenol (pianka w sprayu na oparzenia) + oliwka mnie pomogło, ale musisz smarować się kilka razy dziennie

żadnego oleju ani oliwki! tłuste preparaty zapobiegną utracie ciepła, a to jest szkodliwe w przypadku oparzenia! kup sobie w aptece pantenol.

Gość idz do tego solarium
ta pani pewnie da ci jakis kosmetyki...na zbrazowienie...