Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa36

co na przeczyszczenie

Polecane posty

Gość TenTeges...
No wiec tak... Zaczne od tego, ze nie czytalem wszystkich wypowiedzi, bo mi sie poprostu nie chcialo. Podlapalem tylko temat ''co na przeczyszczenie?'', wiec postanowilem sie wypowiedziec. Krotko i na temat. Chcesz calkowicie oczyscic jelita z kau oraz szumowin? Przedawkuj witamine c. Ale nie w tabletkach. Zastosujcie sie dokladnie do tego co napisze... (Sposob poznany przez lekarza znajomego - calkowicie niegrozny dla zdrowia). Przedawkowanie witaminy c samo w sobie juz powoduje skurcze jelit i swoista 'burze' w zoladku - co bedzie dzialac na nasza kozysc. Dodatkowo nadmiar witaminy c organizm stara sie wydalic droga moczu lub kau (tego dnia ograniczmy sikanie, zeby organizm 'wybral' te druga droge... ale zaraz do tego dojde). Kupujemy TABLETKI MUSUJACE do rozpuszczania w wodzie MULTIVITAMINA (3,99zl w Biedronce) dlaczego MULTIVITAMINA a nie sama WIT C? Bo w MULTI mamy dodadtkowo inne witaminy ktore przedawkowujac pomoga nam sie przeczyscic. Jak to zrobic? Wez spora szklanke okolo 400-500ml. Moze byc kufel od piwa. Wrzuc tam 3 tabletki i wypij to rano ODRAZU po przebudzeniu. Pozniej po 3h kolejne 3tabl na 400-500ml, po kolejnych 3h znow to samo i jeszcze raz. W ciagu 12h przyjmiemy dawke rowna 1200% dziennepo zapotrzebowania czyli przedawkujemy ja 12x (to nic strasznego...) juz tego wieczora po 3 dawce powinniscie odczuwac jakby zoladek robil przemeblowanie. Zaczna sie tworzyc gazy. Po 1 gazie probujacym wyjsc poczujemy w zwieraczu, ze razem z nim prawdopodobnie swiatlo dzienne chce tez ujrzec wodospad kau. Uwierzcie mi - bedzie tego SPORO! Ja bylem w szoku. Sam stosuje te metode od kilku lat co jakis czas gdy czuje sie ciezko, toksycznie itp. Nie jest to gwaltowna metoda i wyproznienia mozemy dowolnie kontrolowac. Krotko mowiac - poleci jak z kranu. Mialem znajomych ktorzy mi pisali smsa, ze wlasnie wypili 3 dawke i nawet w brzuchu nic nie slychac. Wypili tez 4ta i poszli spac i tez nic. Za to na 2 dzien rano dostawalem smsa, ze spedzili co prawda na kibelku wlasnie 30min, lecialo jak z kranu i czuja sie 10kg lzejsi ;). PS. Rozwolnienie mija niemal natychmiast po odstawieniu MULTIVITAMINY w dawce 3tab na 500ml. I tak samo w druga strone... Chcesz sie przeczyscic znow? Wiesz co robic... POZDRAWIAM!

Gość ewa36
Mąż zrobił mi anala i przeszło ... polecam, zamykam temat.