Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barracudka

mowi sie ze kobiety wolą chamów... ale faceci sa sami nie lepsi

Polecane posty

Gość Barracudka

nawet ostatnio byl taki topik ze jakas kobieta miala faceta skur***la, a jakis gosc sie czepial ze przeciez my kobiety wolimy takich burakow, ze niedoceniamy normalnych, porzadnych facetow... To samo mozna powiedziec o was panowie... mając do wyboru porzadna dziewczyne a wyuzdana suke, to czesto wybierzecie wlasnie tą wulgarną panne :) wiec, przyganiał kocioł garnkowi...

Gość mojazajawka193
ja tam bym wybral ta pierwsza ale juz takich nie ma o ile kiedykolwiek byly ,wszystkie kobiety to dziwki

Gość Barracudka
a moze zastanow sie dlaczego takich juz niema co? albo jest ich bardzo malo.. bo kobiety nie chca byc same, a widzac ze facet woli wyuzdana suke, sama zmienia sie wlasnie w taką

Gość mojazajawka193
nie jestes w temacie ja wiem co mowie, nauczylo mnie to zycie

Gość Barracudka
jestem jak najbardziej w temacie

Gość ciocia dobra rada1
Barracudka wie co mowi. Tylko ze jak dziewczyna jest sama, od razu przypina jej sie latka, ze jest 'dziwaczka' albo za wysoko podnosi nos, dlatego lepiej z taka nie zaczynac znajomosci.

Gość Barracudka
no dokladnie . ciocia dobra rada tez jest w temacie :)

🖐️ no nie wiem czy kobiety wolą chamów....to ze oni lubią wuyuzdane panienki jest jasne ;) tylko nie wiem jak z kobietami... mnie np: chamstwo bardzo zraża :O

Gość Barracudka
no wiesz nie takich chamow w czystym tego słowa znaczeniu... to chamstow wyłazi potem, razem ze słoma z butow. ale czesto sie mowi ze kobieta majac do wyboru faceta ciotowatego, takie ciepłe kluchy, to czesciej wybierze tzw. brutala. brutal ten oczywiscie jest na poczatku szarmancki, wie jak traktowac kobiete ipt... no bo przeciez musi czyms to chamstwo przykryc

Gość Dwa złamane świerki i sosna
Faceci są nie tylko nie lepsi - oni są gorsi :-) Pod obcas faceta!!!

a ja sie przyznaje ; tak wole chamów! Wole kogoś kto rządzi i dominuje . Chcę być czyjaś (ale aby miał też kulture:P)

To ja się bardzo nadaję, Maedchen. Jestem bardzo kulturalny pan a jak potrzeba, potrafię nieźle przyłożyć. A łapę mam jak niegdysiejszy bochen wiejskego chleba :-)

Gość Barracudka
a aj chyba powinnam miec dwoch facetow :P tez czasem lubie poczuc sie zdominowana, ale jednoczesnie lubie miec kontrole nad sytuacja :P

Barracudka, ja bym Ci sam wystarczył. Wydawałoby Ci się, że kontrolujesz, a faktycznie ja będę rządził. I owca cała, i wilk syty.

@ Barracudka hmmm...teraz zrozumiałam o czy i o jakim chamstwie rozmawiamy - przecież mozna być skończonym chamem bez wqulgaryzowania :D może to wynikać z postępowania. myśle ze najlepszy układ to układ partnerski. jeżeli gdziekolwiek miałby mnie mężczyzna zdominowac to tylko pod pierzynką :) ....albo moze być nawet bez pierzynki ale tylko w tej jednej kwestii :D 🌻 :classic_cool:

Gość Barracudka
no tak :) tylko do takich wyrozumialych zwiazków, gdzie obie strony wiedza o co chodzi tak naprawde, trzeba wyrozumialych obu stron :) no a niestety ciezko je spotkac dzis

Manila? A wyjaśnisz mi, co to ten niby "partnerski" układ z mężczyzną oznacza? I drugie pytanie - pod pierzyną, czy bez pierzyny, dlaczego dopuszczasz odstępstwo od reguły? Wypada nieco więcej stanowczości!

Nie, Baracudka, Ty nowocześnie teoretyzujesz. Wystarczy, jeśli w związku każda strona uświadomi swoje miejsce w szeregu i sprawa załatwiona.

e no i znasz niemiecki poprzez rozpoznanie a umlaut:D hehe Nie no to fajnie jak potrafi się ktoś przyznać ze jest takim chamem wlasnie .. a mi sie trafiaja same wspaniale cieple kluski :( moja wina ze nie kreca mnie? eh.. nikogo sie nie zmusi i mysle ze kazdy woli inna osobe i niema co do jdnego wora wrzucac:) Barracudka , mysle ze i Ty znajdziesz swojego nie chama ( o ile to nie nastapilo) . ja swojego tez moze - tlyko pewnie jak dostane to wymiękne:D

Gość dlaczgo niby ma byc zadowolony
baracudka jestes moze lwem??:)

Aber selstverstaendlich :-) Wenn Du willsts, koennen wir weiter au Deutsch reden :-) Also? Maedchen?

Gość Łyżwa
popieram, baby wolą chamów :)🖐️

Ja jestem okropnym chamem!

Maedchen, stawiam się do Twojej dyspozycji. Zapewniam - będziesz zachwycona...

Popełniłem błędy. Za drobne te literki a ja jestem dość ślepy. Poprawnie powinno być: Aber selbstverstaendlich Wenn Du willst, koennen wir weiter auf Deutsch reden Also? Maedchen?

Gość Barracudka
nie jestem lwem :P jestem strzelcem :)

@ Dwa złamane świerki i sosna juz wyjaśniam na czym polega partnerski układ: na wzajemnym szacunku i tolerancji, na tym że najważniejsze decyzje podejmowane są wspólnie, na tym że każdy z partnerów ma oddzielne konto bankowe, na szczerości... po prostu na tym że oboje jesteśmy w tym zwiazku na tych samych zasadach i prawach :) ale jakie odstepstwo dopuszczam? w tej kwestii jest mi obojętne czy jest pierzynka czy nie... lol :D :P

A ja potrafię być chamem ale tylko wówczas ,gdy muszę :classic_cool: A tak w ogole to chamstwo mnie wkur.wia

Gość Barracudka
chamstwo to w pojeciu faceta i kobiety czesto dwa rozne pojecia

Gość wyrwidąb utracjusz
faktycznie, manila dobrze opisała istotę układu partnerskiego: taki sam mam z moim wspólnikiem (może oprocz wspolnego podkołdernikowania) :P ... Z kobietą wolę jednak mieć "układ" na trochę innych zasadach - opartych na zaufaniu (oddzielne konta? :D)