bibik81 0 Napisano Luty 5, 2007 No to lec i szybko dawaj znac!!!! TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaAS 0 Napisano Luty 5, 2007 Byłam u ginekolog i powiedziała ze jestem w ciazy:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bibik81 0 Napisano Luty 5, 2007 No to SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje!!!!! To po Poglaszcz brzuszysko ;) A przyszly tata juz wie czy robisz niespodzianke??? Dbaj o siebie!!! Jak masz pytania to wal smialo. No tak sie ciesze!!!!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yta Napisano Luty 5, 2007 Naprawdę się cieszę, że Ci się udało. Gratulacje i dużo zdrówka. A tak w ogóle , to jak długo się starałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lalamido24 Napisano Luty 6, 2007 Czarna, a na jakiej podstawie Twoja p.ginekolog stwierdziła ciążę? Zrobiła Ci USG dopochwowe? Czy zasugerowała się Twoimi objawami + wynikiem testu domowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amelka85 Napisano Luty 6, 2007 czy mozna zajsc w ciaze jezeli partner byl doslownie minute w srodku bez zabezpieczenia??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lalamido24 Napisano Luty 6, 2007 Można, jeśli dni były płodne. Teraz masz kupić test ciążowy, wykonać go z porannego moczu + ewentualnie po ok.3 tyg. od ewent. poczęcia pójść do ginekologa, kt. zrobi Ci usg dopochwowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gawit_27 0 Napisano Luty 6, 2007 Drugi test zrobiony w poniedziałek pozytywny :) Była ta upragniona krecha :), blada, ale była :) Oczywiście za parę dni znów test powtórzę, albo zrobię bete, tylko, że w Anglii (gdzie teraz mieszkam) to wszystko nie jest takie proste! Zupełnie inaczej prowadzi się tu ciążę!Do lekarza narazie nie mam po co iść, bo oprócz \"gratuluję\" to nic więcej mi nie zrobi!No ewentualnie powtórzy test!Nawet o betę tu bardzo trudno!Pierwsza wizyta jest w jakimś 10 tc :(, pierwsze usg najwcześniej w 12 a i tak nie zawsze! Chyba poszukam prywatnie jakiegoś polskiego ginekologa i udam sie do niego, bo nie wiem czy wytrzymam tyle czasu! PS. CzarnaAS gratuluję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bibik81 0 Napisano Luty 7, 2007 Gawit- GRATULACJE!!!!! Trzymajcie sie i dbajcie o siebie!!! Dla maluszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaAS 0 Napisano Luty 8, 2007 Lalamido24 Zbadała mnie i od razu wyczuła;/ nie wiem co sugerujesz;/ GInekolog sie nie myli...kazała sie oszczedzac i cieszyc i przyjsc za 3 tygodnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach