Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partnerD2D

pseudo-korporacja DS-L.

Polecane posty

Gość partnerD2D

nie mają nic wspólnego z DS-max temat przeznaczony dla juicemenów i menagerów zadnych PRAWDY

Gość jesteś menagerem 1061
to kliknij tu--> www.partnerd2d.prv.pl i zmądrzej

Gość ds-logic
bleee

Gość widze ze trwa
wow!!!!! widze ze trwa ostra dyskusja....Żądni prawdy łaczcie sie na tym forum...

Gość Piktus-Menadzerom
Widze że cześć z Was zaczyna mądrzeć.... Wreszcie przestajecie być osłami... Kolej na nastepnych...Pomyśl sobie Menadzerze- kupując towa od tej pseudo korporacji to tak jakbyś kupował 1 produkt w cenie trzech.... :) Pomyśl sobie że pracując z ds.... masz np.8 osób w biurze..... przestajesz pracować z ds..... i mając taką samą ilość osób zarabiasz tak jakbyś miał 24 osoby..... Piekne prawda :) MENADZEROWIE JESTEŚCIE WYKORZYSTYWANI JAK TEMPE MUŁY........ NIE POZWALAJCIE SOBIE NA TO..... NAIWNE MRÓWKI TAK MÓWIĄ O WAS PSEUDO VIPY................A WY DLA NICH ZARABIACIE FORSE.... TA KASA WAM SIE NALEŻY...... ZRÓBCIE PIERWSZY KROK A DALEJ PÓJDZIE ŁATWO......

Gość Piktus-Menadzerom
Widze że cześć z Was zaczyna mądrzeć.... Wreszcie przestajecie być osłami... Kolej na nastepnych...Pomyśl sobie Menadzerze- kupując towa od tej pseudo korporacji to tak jakbyś kupował 1 produkt w cenie trzech.... :) Pomyśl sobie że pracując z ds.... masz np.8 osób w biurze..... przestajesz pracować z ds..... i mając taką samą ilość osób zarabiasz tak jakbyś miał 24 osoby..... Piekne prawda :) MENADZEROWIE JESTEŚCIE WYKORZYSTYWANI JAK TEMPE MUŁY........ NIE POZWALAJCIE SOBIE NA TO..... NAIWNE MRÓWKI TAK MÓWIĄ O WAS PSEUDO VIPY................A WY DLA NICH ZARABIACIE FORSE.... TA KASA WAM SIE NALEŻY...... ZRÓBCIE PIERWSZY KROK A DALEJ PÓJDZIE ŁATWO......

Gość doWIDZEzeTRWA
trwać będzie...

Gość pracownik
kiedyś pracowałem w tej firmie ale sie zwolniłem. ds-max sie nazywali czy ds-logic bo juz nie wiem

Gość menager
DO ZADNYCH PRAWDY NA TYM FORUM Prawda jest jedna chcesz byc w korporacji to badz nie chcesz to nie ale daj se spokój z jechaniem na kogokolwiek bo kazdy tutaj bedzie bronił swojej prawdy . Ja osobiscie uwazam ze korporacja daje sie rozwijac ludziom , otwierac swoje firmy bez wykładania własnych pieniedzy jak nie masz gotówki bo zawsze ja dostaniewsz na otwarcie biura a jak jestes nie lojalny i nie fer wobec ludzi którzy poswiecili Tobie czas na nuczenie Ciebie prowadzenia firmy handlowejze sprzedaza bezposrednia to sobie odejdz tylko wczesniej pomysl dzieki komu mozesz sobie zarabiac dobra kase a nie jedziesz na nich , bo gdybys wczesniej nie trafiłna korporacje i nie dostał bys mozliwosci to co bys teraz robił ? Szacunek dla wszystkich peace

Gość Bodzio W.
Ds-logic odchodzi w zapomnienie...... Zakopać wyzyskiwaczy!!!!!

Gość ds
Ds-pies-dzik-koh-samui....:)