Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysypana załamana

Duze bolące syfki nie do wyciśnięcia !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wysypana załamana

Syfy raczej a nie syfki, baaardzo rzadko wyskakują, jak już to jeden. Teraz mam 6 w tym jeden na czubku nosa :( :( :( dlaczego tak mnie wysypały ??!! Dieta czy jak? jem normalnie, jak zawsze pomocyyyy!!!!!

Gość To ze stresu
Tez tak mialam.Lepiej tego nie ruszac (!!!) , za dwa trzy dni samo zniknie i nie bedzie NIE BEDZIE sladu!! Jak zaczniesz dziubac to bedziesz miec strupek a potem blizne. Uwierz.Nie ruszaj , zniknie samo :)

Gość wysypana załamana
Wiem, że masz racje, bo jednego nie tknęłam i powoli znika, ale kilka już próbowałam wycisnąć, nie dość, że nic się nei wycisło to zdrapałam skorę i mam strupki :( Może tormentiol pomoże?

Gość ja zrobilam wczoraj
to samo z takim gigantem i dzis mam normalnie wielka zdrapana plame...:-( siedze w pracy i usiuluje to jakos zakryc korektorem i wlosami, ale same wiecie jaki efekt...tormentiol u mnie nie juz dziala, a kiedys tak ladnie goil... :( jutro wyjezdzam na 2 dni z pracy na kurs, prosze poradzcie co przyspieszy gojenie tej rany? Moze pasta cynkowa?

Gość posmaruj masiacichtiolowa
jak dojrzeje wycisnij i na ten slad po wycisnieciu naloz masc z arniki

Gość bardzo dobra na takie
rzeczy jest masc z arniki!!! polecam! super dziala ,ranka znika w 2dni,super sie zabliznia ,skora odbudowuje! polecam-1

Gość To ze stresu
do posmaruj masiacichtiolowa : wiesz niektorym takie rzeczy ZNIKAJĄ! Tak jak mi znikaja (jesli sie pojawia) wiec NIE MA CZEGO WYCISKAC :D :D :D :D :D :D Nie dawaj takich rad jesli nie wiesz jaki to tradzik. Jak znika to zniknie calkiem i nie bedzie sladu ;)

Gość jo jasne lataz z syfem wielkim
to sie razdko wchlania! a jak sie wchlonie to zostanie slad a jak wycisniezs i posmarujesz mascia arnikowa to nie bedzie sladu po tyg!