Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lustereczko24

NAJLEPSZY WSPOMAGACZ ODCHUDZANIA !!!!!!!!!

Polecane posty

a ja słyszałam że picie wody mineralnej z cytrynką dobrze wpływa na żołądek i w ogóle wspomaga przemianę materii :) o clatinolu bardo dużo dobrego słyszałam i muszę przyznać że też się zastanawiam nad zakupem... koleżanka się zawzięła i praktycznie nie ma cellulitu (może jeszcze w tych najgłębszych warstwach coś by się znalazło) więc chyba warto... a CLA jej bardzo pomogło...

clarinol zakupiony.... sprawdzę efekty na wyjeździe :) pozdrawiam :)

Zgadzam się, że herbaty w typie białej, zielonej czy czerwonej są świetne i dodatkowo przepyszne :) Poza nimi nie stosowałam jeszcze żadnych tabletek czy tego typu wspomagaczy ale waham się :)

herbatki (szczególnie zielona herbata) na pewno trochę pomogą. Co do tabletek to moim zdaniem wszystkie zawierające w sobie l-karnitynę będą okej. Oczywiście zakładając, że ćwiczymy a nie leżymy plackiem :) http://tnij.org/lorz - ostatnio popularny.

Najlepszym wspomagaczem odchudzania są ĆWICZENIA FIZYCZNE moje drogie Panie.

co do wspomagania to polecam hydroxycut firmy muscletech,który sam używałem wiele razy,oczywiście jest on tylko dodatkiem do ćwiczeń oraz diety

Gość gość
Jagody goji.

Gość gość
Odchudzanie polega na zdrowym odżywianiu, treningu i odpowiednim nawadnianiu. Bilans wodno-mineralny musi byc zachowany i aby zdrowo komórki były odżywiane musi byc pH zbliżone do pH krwi. Veroni Hydration ma pH około 7.4, ale wiec najbardziej pH zbliżone do krwi.

Gość Malgoskaa34
Od 3 miesięcy stosuje coś takiego jak African Mango. Schudłam już 13 kg więc jest naprawdę dobry. Moja koleżanka też stosuje i również jest bardzo zadowolona. W przeciągu miesiąca schudła już 5 kg, jej idzie jakoś lepiej niż dla mnie ale to i tak super efekty ;d polecam tutaj przeczytac i można też zamówić : https://www.skoknawage.pl/african-mango/

Gość gość
oj czego ja nie próbowałam ale ostatnio staram się być bardziej eko :) Może to nie jest dużo ale schudłam 4 kg nie stosując zbyt wiele oprócz wody z elektrolitami tj. cytryną i http://nplink.net/cGaH4fV4 i jestem z siebie dumna - działam dalej:)

Gość gość
Polecam TillSlim, fajny bezpieczny suplement żeby trochę te odchudzanie na wyższe prędkości wprowadzić. Poprawia metabolizm, można też lepiej spalać tkankę tłuszczową o ile oczywiście się ćwiczy, bo samo jedzenie kapsułek niewiele da.

Gość gość
Przede wszystkim najważniejsza jest mądra i zróżnicowana dieta, następnie motywacja. Nie ważne, że chudniesz wolniej niz inni ważne że działasz w tą stronę. Rozliczenie nastąpi dopiero przy efekcie końcowym. Trzecia rzecz to silna wola...wiadomo, że czasem chciałoby się rzucić to wszystko w diabli i zjeść czekoladę czy wielką pizze, ok można sobie pozwolić raz na jakiś czas na małą nagrodę ale pamiętajmy o głównym celu. Żeby przyspieszyć cały proces redukcji wagi warto pomyśleć np o Sibutraminie 20mg. Jest to lek, który który przyspieszy cały ten proces, a jednocześnie da dużego kopa energii potrzebnej do dalszego działania. Osobiście mogę zaproponować Gosię, która odpowie Ci ewentualnie na wszelkie pytania, wytłumaczy czy doradzi (kom:733 405 371). 3maj się i powodzenia

Gość gość
ja tam wolę nie ryzykować z lekami, z resztą jest bardzo małe prawdopodobieństwo że dostanie się oryginalną. Na powstrzymanie się od grzeszków typu słodycze itd świetnie się sprawdzi naturalny bloker apetytu https://fittspray.com sama go stosuję i jest na prawdę skuteczny