Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oliwka775

Które tabletki anty nie przeszkadzają w odchudzaniu?

Polecane posty

Mam zamiar zacząć brać tabletki kompetnie się na nich nieznam i niechce żeby ginekolog przepisal mi jakieś po których przytyje albo nie schudne i moja waga bedzie stać w miejscu bo wkącu postanowiłam się wziąść za siebie i zgubić pare kilo prosze doradzcie

Gość polecam jeanine sa super

i nie zauważyłyscie że tyjecie czy moze jestescie szczuplutkie od zawsze i po prostu \"nic was nie ruszy\" ze tak powiem

Gość dsdsdscscz
Oliwka ja powiem tyle ze ja np po Harmonecie zgrubłam 6 kg!!!!!! To była porażka i to w ciagu 2 m-cy, potem przepisał mi cilest i wróciłam do swojej wagi... od jakiegos czasu sie tez odchudzam i schudłam juz 5 kg...

Gość la la la la
ja boiore yasmin od 8 miesiecy szchudlam 6 kilo ale nie wiem czy prze tabletki, bo przestrzegam sobie nie jedzenia po godzinie 18nastej, ale w sumie za to uwielbiam slodkosci wiec co dzien prawie jem cos slodkiego na pewno nie przytyjesz po yasminie, chociaz kto wie, kazdy reaguje inaczej

Gość bahamaa
To wszystko zalezy od organizmu. Ja wcinam Stediril i jest ok, a wczesniej byl microgynon (sklad ten sam) i przytylam po nim.

podobnie jak dsdsdscscz - przytylam po harmonecie z tym , ze ja ponad 10kg.!!! ale bralam go dosc dlugo...

dziewczyny! to wszystko jest sprawa indywidualna!! ja biore od dawna harmonet i w zaden sposob nie wplynal on na moja wage! jedna kumpela dzieki Diane-35 pozbyla sie syfow i byla super zadowolona, druga przytyla i zle sie czula. to samo jesli chodzi o Yasmin - ja czulam sie po nich paskudnie, bylo mi niedobrze i bolala mnie glowa:( slysze opinie ze dziewczyny wrecz chudna na tych tabletkach a ja znam babke co przytyla przez nie 8 kg. wiec nie ma tu regul. niestety, musisz sie przekonac na wlasnej skorze ktore tabletki sa dla ciebie dobre. pozdrawiam

nie mozesz sobie wybrac jakie chcesz tabletki musza byc dobrane odpowiednio do ciebie jak mozna komus polecac takie czy owakie skoro zalezy jaka ilosc hormonow do kogo pasuje

Gość sweetevil
ja od prawie roku biore microgynon 21 i jestem w 100% zadowolona... nic nie przytylam i nie ma zadnych skutkow ubocznych! :)