oliwka775 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Mam zamiar zacząć brać tabletki kompetnie się na nich nieznam i niechce żeby ginekolog przepisal mi jakieś po których przytyje albo nie schudne i moja waga bedzie stać w miejscu bo wkącu postanowiłam się wziąść za siebie i zgubić pare kilo prosze doradzcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yaśmin Napisano Styczeń 24, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polecam jeanine sa super Napisano Styczeń 24, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliwka775 0 Napisano Styczeń 24, 2007 i nie zauważyłyscie że tyjecie czy moze jestescie szczuplutkie od zawsze i po prostu \"nic was nie ruszy\" ze tak powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsdsdscscz Napisano Styczeń 24, 2007 Oliwka ja powiem tyle ze ja np po Harmonecie zgrubłam 6 kg!!!!!! To była porażka i to w ciagu 2 m-cy, potem przepisał mi cilest i wróciłam do swojej wagi... od jakiegos czasu sie tez odchudzam i schudłam juz 5 kg... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość la la la la Napisano Styczeń 24, 2007 ja boiore yasmin od 8 miesiecy szchudlam 6 kilo ale nie wiem czy prze tabletki, bo przestrzegam sobie nie jedzenia po godzinie 18nastej, ale w sumie za to uwielbiam slodkosci wiec co dzien prawie jem cos slodkiego na pewno nie przytyjesz po yasminie, chociaz kto wie, kazdy reaguje inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bahamaa Napisano Styczeń 24, 2007 To wszystko zalezy od organizmu. Ja wcinam Stediril i jest ok, a wczesniej byl microgynon (sklad ten sam) i przytylam po nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cherry_ 0 Napisano Styczeń 24, 2007 podobnie jak dsdsdscscz - przytylam po harmonecie z tym , ze ja ponad 10kg.!!! ale bralam go dosc dlugo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_katia_ 0 Napisano Styczeń 24, 2007 dziewczyny! to wszystko jest sprawa indywidualna!! ja biore od dawna harmonet i w zaden sposob nie wplynal on na moja wage! jedna kumpela dzieki Diane-35 pozbyla sie syfow i byla super zadowolona, druga przytyla i zle sie czula. to samo jesli chodzi o Yasmin - ja czulam sie po nich paskudnie, bylo mi niedobrze i bolala mnie glowa:( slysze opinie ze dziewczyny wrecz chudna na tych tabletkach a ja znam babke co przytyla przez nie 8 kg. wiec nie ma tu regul. niestety, musisz sie przekonac na wlasnej skorze ktore tabletki sa dla ciebie dobre. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliwka775 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Dziekuję wa wam za rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mona19 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 nie mozesz sobie wybrac jakie chcesz tabletki musza byc dobrane odpowiednio do ciebie jak mozna komus polecac takie czy owakie skoro zalezy jaka ilosc hormonow do kogo pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweetevil Napisano Kwiecień 19, 2007 ja od prawie roku biore microgynon 21 i jestem w 100% zadowolona... nic nie przytylam i nie ma zadnych skutkow ubocznych! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach