Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyna.d

Quinny dla roczniaka

Polecane posty

Witam! Wiem że temat quinnego był już powuszany wiele razy ale mimo 100 topików nie odnalazłam odpowiedzi na jedno konkretne pytanie, które kieruje szczególnie do użytkowniczek tego wózka: Czy nadaje się on dla rocznego dziecka jako wiosenno - letnia spacerówka? któren jest odpowiedniejszy Speedi czy Buzz?

Naprawde prosze o podpowiedz, bo m mojej \"metropolii\" to te wózki co najwyżej mogę w katalogu zobaczyć :(

Gość upp

Gość mam speedi
mam speedi i nie zamienie go na nic innego

Gość inese2
ja i córeczka od 8 miesiecy mamy BUZZ-a i jestesmy baaardzo zadowolone.To nieprawda ze gondola jest mała.Jest wystarczajaca do momentu kiedy maluszek nie usiadzie i wtedy do spacerówki.Wózek jest lekki(12kg!)i niewielki po złożeniu dzieki temu łatwo mozna go schowac w samochodzie.Ma regulacje rączki i mozliwosc przekładania siedziska w odwrotnym kierunku jazdy.

Gość lekki
lekki wózek waży ok 6kg a nie 12

polecam speedi--ma wieksze kolko i chyba lepiej sie go prowadzi od buzza. Z kolei buzz ma pałak, ale przy speedi mozna domontowac kupiony osobno. Bardzo porządny wozek :-)

Nie mam wózka z tej firmy ale uważam, że dla roczniaka, który już chodzi albo niedługo będzie wózek który waży 12 kg, jest bez sensu kupować, co innego jak miałao się go od momentu narodzin. Ja mam dla Alki 7 kilowego Graco i już rozglądam się za lżejszym. ...

mam speedi sx waży 8 kg ma duże koła pompowane nadaje sie na nie równy teren a taki ja niestety mam. jestem bardzo zadowolona z quinny , wiem są lżejsze ale lżejsze to plastikowe podwójne koła i jak dla mnie ogromny problem z jazdą.