Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jessssica

Dziewczyny z PRAWIE prostymi włosami-wchodzcie

Polecane posty

Gość jessssica

Ja mam własnie prawie proste włosy. Tzn są proste ale końcówki sie podwijają i musze je prostować. Wiem że prostowanica niszczy wsłosy... Jak wy sobie z tym radzicie? Macie jakies sprawdzone środki na to by wlosy byly idealnie proste tak jak po prostowaniu??

ja mam to samo co Ty ;) ale prostuje ponad 3 lata i włosy rosną, są zdrowe i absolutnie nie zniszczone nawet końcówki więc raczej nie poradzę :D a moze masz złą prostownicę ?

Gość jessssica
Moje tez są zdrowe ale chodzi o to ze nie chce cale zycie uzywac prostownicy :( Własnie siedze z dobrą maseczką na włoskach

Gość ugggggggggg
ale podkręcające się końcówki są śliczne!! Kurczę, dość już mam tych wszędobylskich "topielic" z wyprostowanymi na maksa włosami. Kiedy ta moda minie??

aaaa to nie wiem :D przestań jej używac wogóle bo nie wiem czy wiesz, ze jak sie często prostuje włosy to stają sie bardziej podatne mi np zaczęły się leko kręcić, tzn jak umyję i zostawię to gdzieniegdzie robią mi się loczki a kiedyś miałam proste jak druty i mogłam całą noc w wałkach pzrespać a rano jak je ściągałam to ani jeden włos nie był zakręcony :D aha a próbowałaś moze fioletowego SUNSILKA , który trochę prostuje włosy ?

Gość jessssica
Nie używalam sunsilk a bo slyszalam że wcale nie pomaga :( Jak nie wyprostuje włosów to są takie sianowate bo mam je mocno pocieniowane wiec musze miec proste bo inaczej wyglądam głupio...

Gość yt
ja sobie rano spevjalnie podkrecam bo mi sie takie podobaja a mam naturalne proste jak druty i mnie wkurzaja

Gość jessssica
Ja moge miec kręcone albo całkiem proste a nie takie niewiadomo jakie... Dlatego ze są PRAWIE proste je prostuje a nie kręce. Chyba nie ma preparatu takiego ktory prostuje włosy :( Pozdro

jedwab Biosilk na wilgotne włosy - czyli przed prostowaniem i cudo nie włosy od kilku lat prostuję i są super Biosikl tylko w salonach fryzjerskich:)