Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulenth

Jestem przystojny ale brak mi

Polecane posty

Gość ulenth

pewności siebie. I trudno mi cokolwiek z tym zrobić. a kobiety lubią tych pewnych siebie.

Gość gygygyg
witaj niesmialy przystojniaczku :)) jak kobiecie edzie na tobie zalezalo to pierwsza zrobi pierwszy krok :)

Gość dacaca
no tak ale w tej sytuacji będzie musiał liczyć na tą która go wybierze a nie wybierać jakąś która mu odpowiada świat należy do odważnych uważam że powinieneś popracować nad sobą, poćwiczyć pewność siebie, naprawdę warto, wiem bo jestem nieśmiała z natury, outsiderka, introwertyczka i gdybym taka została... zginęłabym marnie

Gość gygygyg
poza tym nie wszystkie kobiety lubią pwnych siebie... ;) czasem wasnie niesmialosc delikatnosc mezczyzny oszałamia :D

Gość wiesz ulenth
w necie raczej nie zdabedziesz pewnosci siebie wyjdz do ludzi-realnie

Gość gygygyg
do dacaca no ale chyba gosc ma mozg prawda? wiec jesli kobieta ktora go zacznie podrywac nie spodoba to zwyczajnie podziekuje za "kontakt"... proste wg mnie :/ oczywiscie ze mozna trenowac pewnosc siebie... tylko ciekawa jestem jaki to przynosi skutek...

ja bardzo lubie niesmialych chlopakow a jesli jestes przystojny to chyba spotkalismy sie dzis w autobusie:)

Gość dacaca
no a ma czekać z boku? ja myślę że wiele wartościowych cech można w sobie wypracować tym bardziej że nigdy nie jest tak że czegoś (choć trochę odwagi, asertywności, poczucia humoru itd itp) wogóle w sobie nie mamy, czasem tylko trzeba wydobyć to na światło dzienne to co składa się na nieśmiałość też może być wartościowe, ale jeśli utrudnia nam ona życie, warto nawet z sobą zawalczyć o siebie (np na przekór nawykom i lękom) ulenth, sorry że ja tak głównie do gygygyg (ale widzisz, ja jestem czasami nieśmiała i wolę z kobietami rozmawiać, a za taką mam gygygyg), w każdym razie życzę ci powodzenia

Gość dacaca
ulenth, nie przyznawaj się, nawet jeśli jakimś autobusem przypadkiem jechałeś, bo dziś jakaś babka na forum pisała że autobusem jechał jakiś przystojniak a śmierdziało od niego dobra, żarty żartami, spadam stąd, fajrant

Gość gygygyg
najsmieszniejsze jest to ze on sie w ogole nie odzywa heheh

Gość jenga
przecież jest nieśmiały:)

Gość Youre such a shy boy...
You could be my boy....

niczego ci nie brak. a ja nie lubie cwanych przystojniaczków a boje sie ze z takim chodze tylko tego nie widze. a niesmialych madrych facetów lubie i mnie interesują itd. itp. co ty na to?

faktycznie, ja tu z komplementami wyskakuje a gościa nie widu .