Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Black Poison

Jak nie ranic??

Polecane posty

Otoz to jest tak. Jestem ze wspaniala dziewczyna juz ponad 15 miesiecy. Jeszcze zanim ja poznalem mialem problem z narkotykami a dokladniej z amfetamina. To miedzy innymi dzieki niej wyszedlem z tego bagna. Jedyna pozostaloscia po tamtych latach bylo to ze od czasu do czasu (czasami czesciej) lubilem zapalic ziolko. W polowie grudnia stwierdzilem ze to tez chcialbym rzucic. Do dzisiejszego dnia zapalilem tylko 3 razy co uwazam za olbrzymi sukces. I tu wlasnie zaczynaja sie moje problemy. Otoz mam ochote palic. Mam smaka. Ale nie chce! Mialem nie jedna okazje ale w ostatniej chwili mowilem NIE. Moim problemem nie sa smaki czy ochoty... Moim problemem sa moje nastroje humory... Bywaja momenty ze wszystko jest ok a bywaja takie ze wszystko (takie mam wrazenie) sprzysiega sie przeciwko mnie ze wszystko mnie drazni. Nie wiem czy potrafie sobie z tym poradzic. Najbardziej mnie boli fakt ze za te moje humorki obrywa moja dziewczyna. Widze ze ja czasami ranie, psuje jej humor, czepiam sie o byle g..... Chcialbym moc przezwyciezyc to. Nie chce jej ranic. O zerwaniu znajomosci tez nie ma mowy. Kocham ja za mocno. Wiem ze przejda mi te zmiany nastroju. Pytanie tylko kiedy...

Gość nie.....
dobrze przynajmniej ze dostrzegasz te problemy u samego siebie, ale staraj sie nie przeginac z tymi humorami bo może jej się to kiedys znudzic i przez swoją "głupote" stracisz ją.Ja po tym jak dowiedzialam sie że chłopak z którym się spotykam bierze narkotyki-uciekłam-przestraszyłąm sie i mimo wielkich obietnic, płaczu nie miałam odwagi zmierzyc sie z jego nałogiem.....Szanuj ja i nie pozwol zeby to swinstwo stanęło miedzy Wami.Powodzonka

Wiesz to jest mnie wiecej tak. Rozmawiamy jest super... pozniej cos mi odwali i sie popsuje... Ale zawsze jeszcze tego samego dnia, po godzinie mniej wiecej zrozumiem ze to ja zawinilem. Przepraszam. Nie wiem moze powinienem jej powiedziec o co chodzi. Wie ze pale ale chyba nie wie ze rzucilem (rzucam)... Nie lubie sie w taki sposob tlumaczyc. Tym bardziej ze wiem ze to w wiekszosci moja wina zawsze jest a takie tlumaczenie sie to troche cienka proba zlagodzenia winy...

Gość ciężka sprawa może wybierz
się do psychologa,co?

Gość ciężka sprawa może wybierz
albo gdzieś gdzie pomagają narkomanom, i byłym narkomanom, i ich rodzinom