Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania222

Wlasnie mam okres i umieram z bolu !!! Nic nie pomaga !!!

Polecane posty

Gość ania222

Moze macie jakies sprawdzone leki na bolsne miesiaczki :( Bardzo bym prosila bo juz nie daje rady :(

Gość llllllaaaaa
ketanol forte

Ja mam tak bolesne miesiączki że ani nospa ani ibuprom menstrual nie pomagają, średnio co 2 m0ce ląduje na pogotowiu na zastrzyku.

Gość ketonal forte pomaga

Gość sexilola
jak masz bardzo bolesne miesiaczki , to idź do lekarza , bo to nie jest normalne; a jak są po prostu "dosć" bolesne , to dramatyzujesz i tyle; ja mam dosć bolesny pierwszy dzień , biorę wtedy apap i przechodzi- albo po prost nic nie biorę , dzień przecierpie i potem juz jest z głowy

Gość ania222
ja mam bardzo bolesne miesiaczki i zaden apap czy ibuprom ani nospa nie pomagaja...:(

Gość ania222
a czy na ten zastrzyj jedziesz do szpitala ? bo jak mnie zlapie ten bol to nawet nie moge chodzic ani lezec po prostu nie chce mi sie zyc :( Mam biegunke zawsze,brzuch mnie tak strasznie boli jakbym miala zaraz umrzec :( i wymiotuje z bolu :(

Gość gere
powinnas jak najszybciej isc do lekarza

Gość po okresie idz do lekarza
niech cię zbada w kierunku ENDOMETRIOZY!!

Gość ania222
a co to jest ta ENDOMETRIOZA ?? :(

Gość kasica*
Jeśli masz tak bolesne miesiączki, to koniecznie idź do lekarza! To nie jest normalne. I niech Cię dokładnie przebada! Mnie nigdy nie boli brzuch podczas miesiączki, a jak raz zaczęło mnie boleć to okazało się, że mam torbiel i to spory.

Gość alternatywa bądź co bądź
weź 2 tabletki ibuprom max - pomoga nawet wtedy gdy nospa i inne nie zdzialaly cudów

Gość nie mówcie
że to zawsze jest coś groźnego, w sensie nienormalnego, bo zdarza się że boli pioruńsko, chociaż jest się zupełnie zdrowym u mnie np. babcia i mama przechodziły męki do czasu urodzenia 1-szego dziecka, potem przeszło jak ręką odjął. Ja nie zamierzam mieć dzieci więc chyba do menopauzy mi przyjdzie poczekać na koniec tych cierpień ;)

Gość tez mam wlasnie okres
brrrr ;/ nienawidze tego, no ale jest jeden plus podczas okresu, factów przyciągam jak magnes hihi :)

Gość hEyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Jakieś monstrum chciało Cię ugryść, ale lekko się przy tym przeceniło, bo nie może gryść jednej ofiary za drugą... :/ ;?

Gość MONIA 13
HEJ!TEZ MAM PODOBNIE,POMAGA MI NUROFEN ULTRA FAST I PIJE GORACA HERBATE MIETOWA(Z KILKU TOREBEK)