Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszeczka23

jak podgrzewa sie zupke????

Polecane posty

Gość myszeczka23

na słoiczku pisze zeby podgrzac w kapieli wodnej ????co to znaczy bo mikrofalówki niemam

Gość damka---
A dziecko umiałaś sobie sprawić? :D

Gość agulinka1234566
wstaw słoiczek do gorącej wody i się podgrzeje zupka Pozdrawiam

Gość mama 2 dzieci
wstaw słoiczek z zupka do garnka z gorąca wodą i podgrzej!!Proste :D potem wymieszaj i sprawdź czy nie jest za gorąca :)

wg mnie otwierasz zupke, zsadzasz cały słoiczek do podgrzewacza lub do garnka z goraca wodą, od czasu do czasu mieszając. Gdy woda w garnku wystygnie a zupka nadal nie będzie cieplutka wylewasz wode i wlewasz nowy wrzatek. a jedzonka dla dzidzi NIGDY nie podrzewaj w mikrofalówce!

Gość bambaryła.
tylko bez pokrywki :P

Gość myszeczka23
mam pytanko to dziewczyny u góry ,daje mojej córce pierwszy ras zupke ,moge dac jej na poczatek tyko 3 łuzeczki zcy wiencej?a pózniej ten słoiczek znów mam podgrzac?czy jak ras podgrzeje to juz wiencej niemoge

albo garnek z wodą i ze słoiczkiem stawiasz na gaz ale wtedy musisz pilnować jedzonka aby się zabardzo nie przegrzałlo bo witaminki z zupki mogą zginąć :(

Jak wstawisz słoiczek do lodówki, to możesz go zużyć w ciągu 2 dni chyba. Z ilością to masz rację, bo trzeba obserwować, jak dziecko zareaguje na nowy pokarm.

Gość o--jej
A ile Ty masz lat??? ras i wiencej???Chyba trzynascie...

Gość izzu
Jesssoooo!! Na kazdym sloiczku pisze co trzeba z nim zrobic :O Zawsze ,ale to zawsez pamietaj,ze jesli raz zagrzalas obiadek (w kapieli czy w inny sposob,,)nigdy drugi raz nie mozesz odgrzac!! Mozesz jedynie podzielic sloiczek na dwie czesci,ale jedna nie tknieta wsadzasz do lodowki i do 2 dni zuzyc,ale jesli juz to podgrzejesz i dziecko nie zje to wyrzuc!! Nie odgrzewaj drugi raz!!

Gość żądna wiedzy
pytam z czystej ciekawosci - a co sie stanie, jesli sie podgrzeje zupke 2 razy i poda maluchowi?

Ja proponuję podgrzewać w podgrzewaczu. Jest to bardzo zdrowe. Polecam marki lovi. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.