Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona Baska

PROBLEM ZE ZBYT POZNO SKASOWANYM BILETEM I NIE PODPISANIEM KARY? -BEDZIE KOLEGIU

Polecane posty

jak bylam na bezrobociu to placilam za karte na wszystkie linie, raz mnie ZATKALO jak kanary sprawdzali bilety, a jeden faet im pokazal zaswiadczenie za prezebywa na bezrobociu (mialam takie same) kanar popatrzyl powiedzial dziekuje i odszedl od niego! Zapytalam tego kanara czy wszyscy respektuja te zaswiadczenia, odpowiedzial ze w zasadzie tak.. Nadal kupowalam karte, balam sie mimo wszystko ze trafie na tegiego co nie uwzgledni i zrobie sobie wstyd na caly autobus.

Gość jagodziankazzz
ja ci zycze szczescia, bo szczerze mowiac- nie wiem czy cos z tego bedzie/ mam nadzieje, ze nie/

Gość babasia28
bylam w tej samej sytuacji!!!!!!mandatu tez nie podpisalam, a jednak wezwanie do zaplaty dostalam!!!!napisalam i skarge i odwolanie od mandatu, odpisali ze moje odwolanie jest bezzasadne i kazali płacić, sk.....,

Gość zagubiona baska
to sie astalo w krakowie. czy radzisz m irzeczywiscie isc i np wczesniej zlozyc skarge na nich?

Gość ja mam autko hihih

Gość zagubiona baska
hejj,...chyba juz za pozno na skladanie skargi.. dwa dni temu dostalam pismo z zadaniem zaplaty-100zl.......... poszlam sie odwolac na sw.wawrzynca w krakowie ale mi9 tego nie uwzglednil... ja tego nie zaplace.... w imie czego????????????????????????????????????mialam ten cholerny bilet.... a tego pijaka co tam siedzial to nawet nie pytali......:(:(:( nie mam z czego zaplacic. nie mam pieniedzy. i szczerze was sie pytam ZA CO MAM ZAPLACIC????????????????????????????ZA CO??????????????????????????????? chore chore panstwo........ to sie tylko nadaje do nastepnej , kolejnej czesci MISIA BAREI - bedzie chociaz czesc materialy do RYS 2 . powiedzcie -co mam zrobic????????????????????????????///////////// ja po prostu nie mam slow.... po prostu nie mam ....

Gość o kur....

Gość co prawda to prawda

Gość aLE przeciez mialas
bilet?

Gość pppppppppppppp
????///

Gość zagubiona baska
chcialam n apisac, ze mam ta kare zaplacic......czujecie???????????????//// bylam jeszcze na podgorzu no i spotkalaam sie z takim panem odpowiedzialnym za ten sektor i on powiedzial ze on musi jeszcze z kontrolerami porozmawiac. i jesli ustali sie, ze bedzie zaplata- to ja to musze zaplacic, bo potem to idzie do sadu spprawa................ CZY JA MIESZKAM W NORMALNYM KRAJU????????????????????????????????????????

Gość HAHAHHATO NIE MOZE
BYC PRAWDA