Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avvvasaka

Kto mi powie czy to jest natrestwo?Pomocy!

Polecane posty

Gość avvvasaka

mam znajoma,ktora pisze do mnie spora ilosc smsow z internetu,typu "Obcielam coreczce wlosy" "Zmieniam kolor wlosow" "Mam katar " itp.itd. Kiedys zawalala mi cala skrzynke mailowa ,ale jak zobaczyla,ze czesto tam nie zagladam wysyla mi darmowe smsy. Nieraz jej pisalam ,ze mam malo czasu,mam meza ,rodzine.Wyslucha 1 dzien i siedzi cicho,potem znowu zaczyna sie "bawic"...:O Ostatnio napisala,zeby dac jej numer domowy (mam zastrzezony cale szczescie!) bo ona ma darmowe weekendy i chce pogadac.Napisalam jej ,ze nie mam czasu na ploty przez telefon.Po tygodniu to samo-sam,zeby dac jej numer domowy... Co zrobic z taka osoba?

Gość avvvasaka
Mialo byc po tygodniu to samo-sms...

Gość pod pomaranczowym...
hm, a zalezy Ci na tej "kolezance"?? bo jesli naprawde nie, to olej ja po prostu nie reaguj w absolutnie zaden sposob, a jak cie zapyta czemu nie odpisujesz to powiedz ze smsy z netu do Ciebie nie dochodza. no i absolutnie nie dawaj jej domowego nru!

Gość avvvasaka
wcale mi nie zalezy na jej znajomosci,mamy inne charaktery,inne problemy..Jak jej napisalam czy nie przesadza z iloscia smsow to odpisala,ze po co jej dawalam numer komorki...:O

Gość finnezjaa
to ona jest chyba jakaś nie teges... :/ olej ją ciepłym moczem!

urwij kontakt i nie reaguj. w ogole- nawet nie informuj jej ze masz ja gdzies- to moze poskutkowac ale wymaga samozaparcia :) albo mozesz zmienic nr komorki.

Gość avvvasaka
Wlasnie problem w tym,ze do tej pory szkoda mi bylo nawet jej...Ale zauwazylam,ze wchodzi mi juz na glowe i jej to napisalam: "Czy nie uwazasz,ze jestes wobec mnie natretna?" ona odpowiedziala: "natretna z czym?"

kurcze jak juz zaczelas to teraz masz 2 wyjscia: 1. napisz jej, ze nie musisz wiedziec o wszystkim, co sie w jej zyciu dzieje i to natychmiast. zaproponuj, ze mozecie sie spotkac raz na kilka tygodni i pogadac przy herbatce albo 2. jesli naprawde masz jej serdecznie powyzej uszu zamilknij- nic nie odpowiadaj i nie reaguj na zadne smsy czy maile.. jesli zadzwoni to powiedz: przepraszam ale nie moge teraz rozmawiac (i tak za kazdym razem!) powinno poskutkowac ;>