Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona ...

INWENTARYZACJA w hipermarkecie kaufland. Na czym polega?

Polecane posty

Dostałam propozycje pracy, która polega na inwentaryzaji w hipermarkecie kaufland. czy ktos wie, na czym ta czynnosc polega..i czy jest opłacalna ????

ja wiem.byłam.sobie siedzisz w nocy i liczysz batoniki i cukier:)nawet spoko.bezproblemowa praca

Gość lololo
Praca jest w nocy - idziesz i zliczasz wszystkie towary znajdujące się na półkach + te co są na magazynie. Spisujesz to i koniec.

Gość gosiag88
wcale nie jest to takie proste!!! nie wolno sie pomylić poniewaz dwa razy przechodzi sie konntrole zdgodnosci towaru na pułkach i na protokole jesli jest błąd trzeba liczyć od nowa!! poza tym nie liczy sie tylko "batoników" ale np. tak jak ja miałam dział napoje, gdzie trzeba ściągać z półek 6paki po 2 litry a to nie jest łatwe!!!

Gość 07 nie zglaszaj sie
a ja mam pytanie jak dlugo trwa inwentaryzacja?? bo mam oferte zeby isc na inwent. platna 7 zika/h (brutto) ale nie wiem czy czasami nie trwa to okolo 5-6 godzin, jezeli tak, to nie za bardzo mi sie to oplaca. jezeli trwalaby 8 godzin to poszedlbym, dlatego mam pytanie ile moze trwac inwentaryzacja (sklep wielkosci biedrony lub ciut wiekszy jakies 1.5 biedrony)

Gość ktos osw
Ja pracuje w kauflandzie na inwentaryzacji i trwa ok 10 godzin...

Gość cv
ja chodziałam kiedyś na inwentaryzacje to przeważnie od 21 do 5. Pamietam jak miałam liczenie w Carefour liczenie takich kopert czy płyt=masa tego była . Oczywiscie scieme walnełam bo juz sie zaczynałam gubić wcale dobrze nie policzyłam bo wiedziałam ze kontoli nawet sie tego nie bedzie chciało liczyć.... a tak ogólnie to 7 zł za h brutto to nie dużo-=no ale lepsze to niż nic. a ile to będzie trwać? zalezy ile osób będzie

Gość panchitta
Inwentaryzacja nie jest trudnym zajęciem, ale żmudnym, liczy sie produkty w sklepie, nie można rozmawiać, trwa 6-10h

Gość gość
cv bajki opowiadasz od kilku lat wspołpracuje z kauflandem zaczynalam od zwyklych inwentraryzacji a teraz jestem koordynatorem (kontrolerem) i kazdy kontroler dostaje wydruki w przypadku niezgodnosci ma obowiazek sprawdzic twoje przeliczenie nie wazne czy sa to plyty czy napoje czy cokolwiek innego po za tym przy 3 popelnionych bledach w przeliczeniu wyrzuca sie taka osobe z inwentaryzacji

Gość Dupcia 200
Ostatnio dzwoniła do mnie babka z jakiejś tam firmy bym mogła być na inwentaryzacji i powiedziała mi , że mam pracować od 18 do 6 rano chyba się pomyliła bo tutaj piszecie , że to trwa około 10 godz

Gość gość
Ja dopiero ma być pierwszy razn nie na takiej inwentaryzacji i zastanawiam się czy sobie dam rade ze skanerem bo nie miałam do czynienia oprócz słabego szkolenia przez Invent może ktoś coś ciekawego podpowie Justyna

Gość gość
Inwentaryzacja nie jest trudna. Trzeba się skupic na tym co robisz, a liczysz towar na połce,skanujesz kod i wprowadzasz ilość danego produktu. Jeśli się zgubisz, nie bedziesz pamiętała na czym skończyłaś to można wszystko sprawdzic w opcji "narzędzia". Sam skaner nie jest skompiowany, a koordynatorzy nie są wcale zli.