Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenkaaaa

czy to sa normalni rodzice

Polecane posty

Gość milenkaaaa

tylko synuś ,synuś i synuś ..tata zalatwial mu dobra prace-on na to- nie pojde ,potem nastepna mu podsunal- nie pojde bo mi sie nie chce i tak kolejne oferty,zbliza sie czas studiuo-nie pojde ole isc do wojska ,styczen-idzie do wojska marzec-z rykiem do domu wraca z wojska..i juz tam nie wraca -corka zdaje mature na 5 ,w wakacje zapierdala 7 dni wtygodniu .brat lezy i sie byczy -i tak zlecial mu rok .corka ma narzyczonego i maja miec dziecko ,synus poznal dziewczyne i po 4 spotkaniach zareca sie znia -rodzice kupuja mu pierscionek -bo on przeciez nie pracuje i finasuja jego wyjazdy do ukochanej ..a teraz daja mu 25 tygsiecy na mieszkanie -bo ja sobie jakos poradze przeciez nie????

Gość bo córka jest głupia
dała dupy i się wymądrza teraz gówniara

Gość ech bo taka u nas tradycja
ze chlopy od malego leza do gory brzucham a dziewczyny zasuwaja. Duzo jeszce wody uplynie...Pewnie synus mial zawsze wszytko podane, to sie przyzwyczail

Gość a jakim cudem córka
zdała maturę na 5, jeśli pisze "narzYczony"?

Gość finnezjaa
no co wy!!?? współczuje Ci milenka tylko spróbuj znaleźć tego dobre strony, rodzice przeciez nie beda zyc wiecznie, a wtedy ich synus ciekawe jak sobie poradzi. Ty przynajmniej dasz rade sama bez niczyjej pomocy:)

Współczuję i rozumiem - mam takie \"coś\" w rodzinie, na które matka ręcę po łokcie sobie urabia :(

Gość NightExpress
A cóż to za ciekawe opinie za przeproszeniem "z dupy", że córka to kurwa jest? Poproszę przynajmniej trzy argumenty, dlaczego tak uważacie? No proszę, przecież tacy mądrzy jesteście? A może odpowiada Wam, że facet "rządzi" w domu, a tak naprawdę bez kobiety głupiej bułki by nie potrafił kupić? Ja uważam, że Ci rodzice nawet nie są świadomi krzywdy, jaką wyrządzajż swojemu synkowi. A synek wcześniej czy później będzie żałował swojego życia, bo mamusia i tatuś wiecznie go utrzymywać nie będą.

Gość I CO------------------------
Z tego co ja obserwuję to tatusiowie wola rozpieszczać corki.

ile jeszcze bedziesz sie nad tym uzalac???? ile jeszcze topikow o tym zalozysz?????? zenujaca jestes dziewczynko :O powinnas byc dumna, ze nikt nigdy ci nie wypomni, ze cokolwiek od kogokolwiek dostalas....... zazdrosc....do czego cie to doprowadzi?

Gość może i coś z nimi nie tak
Syn nieudacznik, corka zazdrośnica. Nieuadałe ty ich dzieci, co tu dużo mowić.

Gość annnaaa
A ty sie opierdalalas, bo mature moglas zdac na 6. Nie dziwie sie rodzicom.

Gość mlodyPawelo
ej ludzie, to wy jestescie niedorobieni jacys!! kurcze milenkaaaa wspolczucia. sorka za wyrazenie ale ja bym takiego brata udupil. a co?! niech zasowa. choc z drugiej strony racje ma nightexpress, bo rodzice nieswiadomie rania synka ktory teraz sie smieje a pozniej bedzie plakac. ale to on sobie nie poradzi, ty dasz rade. i szacunek dla Ciebie za to ze siue starasz i oczywiscie tej 5 z matury;] ale warto pogadac z rodzicami i zasugerowac, moze nawet ostro, ze dosc tego. niech tylek w gore ruszy i juz. pozdro

Gość a ktorej sie zaczyna
A nie pomysleliscie ze to nie jest zazdrosc tylko zal? Kazdy rodzic chce byc dumny ze swoich dzieci, i kazde dziecko chce zeby jego rodzice byli z niego dumni.Dziewczyna jest dzielna, stara sie jak moze , a rodzice sprawiaja wrazenie jakby tego nie widzieli.Ci co tutaj wyzywaja autorke topiku, to pewnie takie nieudaczniki, ktore maja swiadomosc tego ze w zyciu im nie wyszlo i pewnie nic sie w tej materii juz nie zmieni.Musza wiec odreagowac.A ze w wiekszosci to sa rowniez tchorze to gdzie im bedzie lepiej to robic jak nie w necie, za swoim monitorkiem , w swojej norce, gdzie nikt ich nie widzi?