Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek1188

Czy jest sens walczyc gdy strona chyba nic nie czuje ??

Polecane posty

Gość smutasek1188

Jesli wiadomo ze facet jest wart zachodu, ale niestety olewa choc ma sie na tyle sily zeby walczyc ????????

chyba nie ma sensu, im bardziej sie faceta goni tym on bardziej ucieka...

Gość Kochany Urwisku
ale gdzie ucieka? w ramiona znajomej? to tylko guz na głowę a tu chodzi o szczęscie zamiast isc w nowe, ludzie wolą znów spotkać się ze znajomym i mieć sex.

Gość smutasek1188
Znamy sie od ponad 8 miesiecy z tego przez 3 byl w Anglii, przyjechal na moja studniowke bylo nam jak w Niebie. On jest po ciezkiem zwiazku :( boi sie angazowac choc mi powiedzial ze mu zalezy kazdemu tak mowil dzis sie dowiedzilam przed wyjazdem znowu powiedzial ze jedzie na 2 miesiace i chcialby abym czekala na niego, wyjechal rozmawialismy pisalismy itp ale od wtorku cos sie zepsulo tak jak by doszlo do niego ze sie zaangazowal ze znowu moze cierpiec i poprsotu mnie zablokowal na gadu :( z nnikim nie chce rozmawiac czemu to zrobil :( nasza przyjacioolka probuje a on nic....zmienia temat jak go zapyta czemu dal mi bloka :( ja dzis jak poszlam z kolezankami do pabu zobaczylam stolik przy ktorym siedzialam z nim rozplakalam sie i wybieglam kazdy sie patrzyl na mnie jak na idiotke ;/ mam w sobie sile zeby walczyc ale nie wiem :( jestem pewna swego uczucia

Gość mlodyPawelo
kurcze ludzie,czyli wg Was nalezy sie poddac? ja mysle, ze warto walczyc. sam mialem taki problem i wyszedlem na plus gdy zaczalem sie o 2str bic. wiec nie poddawaj sie smutasek!!! przynajmniej bedziesz miec pewnosc ze cos zrobilas zeby sie udalo. wybaczcie za okreslenie, ale dla mnie glupota jest odpuscic jelsi na kims nam zalezy. ale to moja opinia. pozdro

Gość smutasek1188
a w mojej sytuacji warto ?

Gość krakowska
Walcz o swoje szczęście daj mu parę dni czasu...niech to sobie poukłada...jeżeli to co jest między Wami jest prawdziwe to wyjdzie prędzej czy później...a jak nie to ostatni palant niego poprostu;-)

Gość smutasek1188
wlasnie chce dac na wstrzymanie a potem wysle mu nasze fotki takie sliczne ;) kiedys jeszcze chcial mialam zeskanowac ale niech sie uspokoi narazie odczekam troche nie bede sie narzucac

Gość smutasek1188
A moze znacie jakis sposob zeby jakos zyskac w jego oczach znowu ??? tylko ze on w Anglii ;/

Gość smutasek1188
UP UP

jezeli jest tak jak piszesz to nie odpuszczaj bo pozniej mozesez zalowac ze nie zrobilas wystarczajaco duzo zeby go przy sobie zatrzymac, moze on jest przybity ze siedzi tam w anglii sam bez Ciebie i teskni pozdro bedzie dobrze ;)

Gość smutasek1188
ale cio ja moge zrobic :(:( bede pisac nawet te smsy maile i co on nie bedzie odpisywac :(

Gość 50/50
ja bym nie walczyła, ale moja przyjaciólka ma inne zdanie. Jej sytuacja była podobna do Twojej.. Długo to trwało ale teraz są razem i planują wspólne życie... więc jak widzisz.. nie ma złotego środka a cuda sie zdarzają.

Gość smutasek1188
ale moze jakies wskazowki co mam robic ?

Gość 3 MAJ SIE
wiesz on w tej angli pewnie jest bardzo samotny moze zachowuje sie tak bo nie chce cie ranic ja jak jestem sama to tez miewam glupie pomysly... Moze warto zapewnic go o swojej przyjazni... Moze te zdjecia to dobry pomysl moze warto napisac ze tobie smutno bez niego... ALE NAJBARDZIEJ OPLACA SIE BYC SZCZERYM ciezko mi powiedziec, bo nie znam cie osobiscie

Gość smutasek1188
Mnie sie zdaje ze on sie przestraszyl mnie tego co czuje do niego :( jego dziewczyna po 3 latach powiedziala mu ze od 4 miesiacy kocha innego i z nim zrywa, M. chcial nawet ze soba skonczyc :( w lutym mija rok od ich zerwania ona zyje z kims innym jest szczesliwa ale M nie :( boje sie ze ja juz sie zaangazowalam a on sie boi teraz, zreszta mowil mi o tym boi sie znowu rozczarowania