Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monis18

Mf Lasting Performance czy Revlon Colorstay??????????????????

Polecane posty

Gość Monis18
proszę pomózcie mi wybrać

Są tutaj może osoby, które stosowały te 2 podkłady. Ja mam MF, jestem zadowolona, ale korci mnie ten Colorstay, bo naczytałam się na wiżażu pozytywnych opinii.

Gość Moniś18
wiesz Co Oliwciu chyba jesteśmy same :(

Gość ja wcześniej używałam
MF, a teraz Colorstay with softflex. Oba podkłady są niezłe, fajnie matują z tym, że colorstay ma więcej jasnych odcieni (dla mnie najjaśniejszy Lasting..., 102 Pastelle, był za ciemny i zostawały smugi). Poza tym colorstay wytrzymuje cały dzień bez poprawek, po 7 godzinkach pudruję jedynie nosek (mam tłustą cerę), przy Lastingu pudrować musiałam parę razy dziennie. Ogólnie dla mnie fajniejszy jest Colorstay.

Gość Moniś18
Oh jakaś jedna dobra kobieta służy pomocą!!! dziekuje - my

Gość ja wcześniej używałam
proszę bardzo :D

uzywalam i tego i tego:) obecnie wybralam lasting performance MF,colorstay ladnie kryl i dlugo sie trzymal -aczkolwiek mi -mlodej osobie ktora ma tendecje do wypryskow -zapychal pory i robily mi sie wielkie ropne pryszcze ,ktore do tej pory nie mialam -bo mialam tylko lekkie zaskorniki.Lasting Performance -jest świetny -fajnei sie rozprowadza ,ladnie wyglada na twarzy polecam

mi bardziej do gustu przypad revlon..chociaz nalozenie go jest trudniejsze niz mf..zwlasza gdy cera jest z niespodziankami.. ale moim zdaniem kryje lepiej i cera wyglada promienniej.....

Gość Moniś18
jak miło, że znalazły się jeszcze dwie dobre kobiety :0 chyba jednak zdecuduję się na MF, ale okaże się w drogerii :P dziękuje za pomoc

Gość revlonnnn
polecam revlon!!!!!!!! jest swietny, super kryje, cera jest matowa przez cały dzień, to fakt troche trudno go rozporwadzic ale jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam