Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marketa_cztlen.pl

Sony Ericsson K510i-jaki jest?

Polecane posty

wejdź na www.google.pl wpisz to co Ciebie interesuje zaznacz: Szukaj na stronach kategorii: język polski i na przyszłość myślenie nie boli :P

Edek bez kredek nie rób ze mnie głąba:) Czekając na Wasze opinie byłam tam,gdzie radzisz.Pooglądałam,poczytałam opinie........Ale od przybytku głowa nie boli!Chciałam jeszcze się czegoś od Was dowiedzieć. Szkoda,że się zbulwersowałeś:O I supposed to be a Star-dziękuję🌼

Gość miguel
teraz SE k510i w mixie za zlotowaka jest do wziecia, chyba warto, bo telefonik wyczesany.

Gość ja kupilem cos ze
2 miesiace temu za 390 zl nowy w sklepie internetowym , telefon jak telefon

Gość odświeżacz21
Fajny jest choc mam kolege i mowi ,ze wszystko w nim jest super oprocz baterii bo trzyma ok 3 dni ,ale nie ma sie co przejmowac ja mam nokie 6131 tez niby wyczesana ,wyprodukowana w 2006 r a bateria ledwo wytrzyma 1,5 dnia :( wiem ,ze np Sony Er... W300i trzyma ok 5-6 dni mimo ciaglych gier itd :) bo moja kolezanka ma :) ale ogolnie Sony E .. trzymaja długo tylko czasami system im pada :)

Gość madzia9676
no ja widziałam ostatnio telefonik ten u koleżanki, miała z Mix Plusa ale nie załapała się na nowegooperatorakomórkowego:) choc i tak wszystkie promo ją obowiązują i moze slać mmsy za 18 gr (oj dostałam już ich kilka). co do telefonu to bardzo miła zabaweczka, zgrabny, poręczny, nie wiesza sie, może kręcić firmy i robić spoko foty. szkoda tylko że nie ma karty ale i tak daje rade (jak cała kampania Plusa)

Gość miguel
to moze ma rypnieta te baterie, bo baterai w k510i trzyma sporo dluzej, wiec moze ten egzemplarz ma jakis trefny.

A co z dżojstikiem ? ? ? Na czatach o tej tematyce są bardzo złe opinie dotyczące usterkowości dźijstików w sony erissonach serii \"k\" Patrzyłem na stronę sony erissona. W dziale \"wkrótce na rynku\" pojawiają się telefony z klawiszem nawigacyjnym zamiast dżojstika. Np. k 550i, który ma zastąpić k510i. Wycofują się z dżojstkików

Gość shgghbgv
ja zamierzam kupić SE k750i jest ponoć super

Gość miguel
joystick jak joystick ani nie gorszy, ani nie lepszy niz w innych modelach. wedlug mnie rozwiazanie techniczne ciekawsze niz miekka mechanika. w kazdym razie, nie zauwazylem zadnych utrudnien w pracy z tym joy'em.

Gość jober83
E tam, u mojej koleżanki dżojstikowi nic nie jest, a klika go niemiłosiernie często bo wali tyle tych zdjeć i przesyla później jako mms że groza:D

Gość miguel
wiadomo, kazde rozwiazanie wiaze ze soba pewne kompromisy, nie ma takich, ktore by hitowaly pod kazdym wzgledem, co jednak nie oznacza w tym przypadku, ze joy utrudnia prace , nic z tych rzeczy. z reszta joye maja taka sama grupe zwolennikow jak i miekka mechanika, pozostaje tylko odpowiedziec sobie na pytanie na co sie ma ochote i z ktorej strony godzic sie na kompromisy :)

Gość karmelekkk
jest w pyte, a jesli potrzebujesz dodatkowo karty pamieci, to proponuje przyjrzec sie blizej sagemowi my501x, za zlotowke w mixie, tak jak SE, a wiecej funkcji i w ogole, ale zdecydowanie oba telefoniki na wysokim poziomie, fajnie chodza.

Gość miguel
nom, sagem chyba ciekawszy nawet od SE, niestety nie wiem czemu ta marka jest jeszcze malo popularna w polsce, ale widac tak byc poki co musi. ta nowa kampania mixa jednak mam wrazenie przyczyni sie do rozpowszechnienia tej marki i dobrze.