Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotka 25

nienawidze wizyt u ginekologa!

Polecane posty

Gość Stokrotka 25

Przed chwila przypomnialam sobie swoja wizyte u gineologa. Sprawa wygladala tak...Wejscie na kozetke, stara, gruba,glupia i niemila baba wsadzila plastikowy wziernik,zablokowala i nagle poprostu zwyczajnie wyszla z pokoju?! Nie wiedzialam co zrobic drzwi nie zamkniete w kazdej chwili ktos moze wejsc...Czasem ludzie tak robia pukaja delikatnie zeby o cos spytac...Zastanawialam sie co w tej sytuacji zrobie, ale postanowilam nie wyciagactego swinstwa bo pomyslalam ze ona zaraz wroci . To 5 minut bylo jak wiecznosc...Kiedy wrocila nie tlumaczac wcale dlaczego opuscila pokoj podczas badania, powiedzialam zeby natychmiast mi to wyciagla bo nie jestem lalka zeby siedziala w nieskonczonosc z wziernikiem w srodku. Popatrzyla na mnie z niesmakiem tlumaczac ze jest ginekologiem i ma wiele spraw na glowie...poprostu musiala wyjsc. Zalozyla rekawiczki i wsadzila mi z impetem palce do srodka jednoczesnie naciskajac brzuch. Myslalam ze ja zabije. Zadnej delikatnosci zadnego wyczucia tylko na sile tak jakby chciala sprawic mi bul...Nigdy wiecej tej lekarki nie odwiedzilam i od tamtego czasu chodze wylacznie do panow ginekologow Pomimo tego ze sa o niebo delikatniejsi po tamtej wizycie nigdy nie polubie ginekologow...............:-/

Gość Stokrotka 25
chcialam jeszcze dodac ze po ostatnich wichurach zabrali prąd u nas na wsi i przed wizyta nie myłam sie 4 dni bo nie bylo cieplej wody w zwiazku z czym tak mi sie wydaje ze ta pani ginekolog wyszla po prostu sie wyrzygac czujac powalający fetor spod mojej zlepionej fałdy koloru siwokoperkowego różu:O

Nienawidze wizyt u ginekologa bo na p ie r da la mnie noga poza tym nie lubie ginekologa bo u je bal a mnie stonoga ola boga

Gość Stokrotka 25
fuszbin laske ciągnie żwawo mimo że czuje sie ciut kulawo lubi takze na dwa baty zaciągając smród prostay

Gość Stokrotka 25
prostaTy ku rwa:O

Gość Stokrotka 25
swój odbyt wyćwiczylam do takiej perfekcji ze zwieraczem potrafie rozłupić najtwardsze włoskie orzechy!!!

stokrota ma stawrdnialego odbyta lecz mimo wszystko kazdy dzien z zachwytem chwyta

Gość gość
Z lekarzy toleruje tylko interniste:oNarzekamy na ginów, a pomyslcie sobie, jak musi byc u proktologa?:o

Gość ateista luzak
madzia1988 ja lubie chodzic do ginekologa....wole do ginekologa niz do dentysty!!! Co ty powiesz?Mamy XXI w. i taki sprzęt, ze to nie boli.Przemyśl to.:classic_cool: