Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kyszykysyz

BOLI!!!!! do jasnej CIASNEJ

Polecane posty

Gość kyszykysyz

witam, uprawialam dziisaj seks z moim chlopakiem chyba po raz 5 . Przed dzisiejszym dniem byla dluga przerwa spowodowana brakiem lokum:P No i dzisiaj.. bolalo :| tak jkby on wchodzil za glęboko. Dodoam ze wczesniej bolalo mnie tylko za pierwszym razem i bardzo lekko... moze to miec związek z jakims stanem zapalnym ktory wykryla cytologia a pan doktor zignorowal mowiąc "jest calkiem niezle"?

Gość NightExpress
Bardzo możliwe... radze udać się do innego lekarza. U mojej mamy ignorowano chorobę, potem wmawiano, że jest w ciąży, aż wreszcie wylądowała na stole operacyjnym z mięśniakiem wielkości główki noworodka.

Gość gość
ktorą grupe masz cytologii>? Jesli drugą i lekarz to zignoworwal, to idz do innego lekarza. Jesli jestes z Wawy moge Ci polecic super doktora.

Gość gość
moje gg i mail jest w moim profilu jakby co.

Gość kyszykyszy
do Pozdro: dzieki, ale jestem z oklic wroclawia :) co do pana doktora... jest podobno bardzo dobrym lekarzem, wszyscy sobie go chwalą ja tez... pojde jeszcze raz jakos za tydzien, jak nic sie nie zmieni w jego podejsciu to sie pozegnamy. co do cytologii.. pytalam polozenj o co mnij wiecej w tym badaniu chodzi, o grupę (nie orientuję sie za bardzo, to moja pierwsza, mam 17 lat) i powiedziala ze teraz badania robi sie jakąs inną metodoą.. wszystko onkologicznie jest ok tylko podobno mam jakis stan zapalny lekki, a na wyniku nie ma zadnej grupy wrr