Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oregano

do nauczycieli przedszkolnych i nie tylko

Polecane posty

Gość oregano

za kilka dni rozpoczynam prace w przedszkolu, w grupie 4-latow. jestem dopiero po studiach i bedzie to pierwsza, tak odpowiedzialna praca. mam taka prosbe: czy moglibyscie podsunac mi propozycje zabaw dla dzieci w tym wieku wraz z opisem ich przebiegu. oczywiscie mam kilka pomyslow, ale bylabym wdzieczna za wasze sprawdzone propozycje:)

Gość oregano
allo, allo!:)

Gość forum nauczycieli zaprasza

Gość współczuję Ci bardzo
ciężki kawałek chleba ta praca

Gość jgd
słuchaj prosze cie tylko nie zamien sie w te wstretne panie z przedszkola, ja ucze w przedszkolu ang trzy razy w tyg. Co ja widzialam to zostawie dla siebie. Te kobiety sa piep.... , potrzasaja tymi dziecmi, wydzieraja sie na nie.Nigdy nie posłalabym dziecka do tego przedszkola

Gość A na studiach
czego was uczyli ?

Gość oregano
ja jestem po pedagogice specjalnej, teraz robie podyplomowo przedszkolna i jak juz napisalam mam kilka pomyslow i propozycji zabaw, ale na pewno sa jakies sprawdzone, ktore dzieci uwielbiaja i dlatego o nie pytam:)

Gość oregano
jgd- tak naprawde to ja jestem pelna obaw jak sobie poradze z tak duza grupa maluchow, ale i pelna optymizmu i wiary jestem, ze sie uda. i stawiam na bycie wesola i radosna, a nie na bycie wredna jedza;)

Gość mama przedszkolaka
z moich obserwacji to panie bawią się z dziećmi tak jak my kiedyć,baloniku mój malutki,chodzi lisek wkoło drogi,mamo do domu boimy się czego wilka złego itd. dzieci zadowolone trafiłam na super panie przedszkolanki,są dla mojej córki jak dobre ciocie