Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlugopis malinowy

jak ważna jest dla Was możliwość rozmowy?

Polecane posty

Gość dlugopis malinowy

Gość dlugopis malinowy
a co można zrobić, gdy się jej nie ma?

Gość walduuuś
mozna się upic :o

Gość dlugopis malinowy
faworki pomogły :)

Gość walduuuś
Luśka??

Gość dlugopis malinowy
ja juz nie chcę być kolejny raz odtrącona nie jestem wcale gorsza od innych ludzi, żeby musieć się wstydzić za to, że potrzebuję ich uwagi 😭

masz racje .. nie masz sie czego wstydzic.. kazdy normalny czlowiek potrzebuje uwagi innych... to ludzka rzecz .. potrzeba ciepla to nic zlego...

Gość dlugopis malinowy
mi by wystarczyło nawet, gdybym miala z kim pomilczeć nie męczę Was, chyba, że ktoś chce coś jeszcze dopisać

Gość I suposed to be a STAR
pisz po ludzku ze ci chlopa brakuje :D

Gość dlugopis malinowy
I suposed to be a STAR --->ja się przed nikim nie przyznam, ze się tak męcze, chyba ze przed Wami anonimowo w necie

mi wystarczy kontakt z ludzmi w pracy, nie mam co narzekac bo zespol jest wypasiony :classic_cool: ale po pracy ciezko jest mnie gdziekolwiek wyrwac, drazni mnie obecnosc innych w domu, tzn. gosci:O, w weekend jest to jak najbardziej wskazane:classic_cool: natomiast w tygodniu srednio przepadam za towarzystwem innych

Gość dlugopis malinowy
chodzi o to, że o nic nie chodzi - nie mam pracy a teraz sobie zdałam sprawę z tego, że jak ją miałam to też się męczyłam wiele lat w tamtej pracy. Tyle, że wtedy przynajmniej moglam udawać, że jest ok a teraz ...ech... Zaraz mi przejdzie - zwyczajnie od czasu gdy szukam pracy bardziej doskwiera mi to, że nie ma kolo mnie zyczliwej osoby.Wtedy moglam pracowac do upadlego i nie czuć tego, ze jestem sama a teraz nie mam z kim nawet konstruktywnie pogadać. Ja zawsze byłam sama i nie oczekiwalam nic od nikogo a w pewnej chwili coś we mnie pękło, bo mialam duzo klopotów w życiu i to bylo za duzo dla kogos kto nigdy nie mial nikogo do pogadania.

wczesniej napisalas, ze brakuje Ci ludzkiej uwagi... czy I SUP... mial/a racje piszac , ze problem lezy w samotnosci.. braku bliskiej osoby?

dlugopis malinowy . chyba znam ten stan.. tez kiedys przez to przechodzilam.. . glowka do gory...

Gość dlugopis malinowy
GGGabi --> ja juz nie szuka na silę faceta. Szukalam wtedy i mialam wyjątkowy niefart. Nie chcę Cię zanudzać opowieściami z mojego zycia, ale w skrócie rzecz polega na tym, ze gdy pracowalam moglam chociaz przyjsc do domu i paść na łóżko a teraz widzę, że ludzie, którzy sami chętnie by wymagali, żeby ich doinwestować swoją uwagą gdy ja mam potrzebę podzielenia się jakąś myślą praktycznie ucinają kontakt. Ja nigdy nie odwrócilam się od kogoś w takiej sytuacji, wiem, jestem nadwrażliwa, ale teraz - dla wlasnego dobra - muszę pozbyć się trochę empatii, bo mnie ludzie zwyczajnie wykorzystywać zaczęli i to w chamski sposob(na szczęście to byl 1 przypadek, ale bolesny dosc dla mnie).

brutalna prawda.. , ze ludzie potrafia byc interesowni... ja tez jestem taka \'glupia\' , ze gdy komus zle lece po kamieniach na boso zeby pomoc... Nauczylam sie bezinteresownosci.. bedzie latwiej..

prawda jest jedna i dosc brutalna.. CZLOWIEK MUSI LICZYC TYLKO NA SIEBIE... ;)

Gość dlugopis malinowy
GGGabi a nie zdarza Ci się, ze masz wrażenie, że zaraz ocipiejesz bez to wszystko?:o

czytam, czytam i zasypiam ;) spadam spac, trzymajcie sie 🖐️

Gość dlugopis malinowy
idę, nie chcę truć ...dzięki w ogóle za miłe słowo zwizualizuję sobie lepszą przyszłość i poprawi mi się nastawienie 🌻

wiesz.. mialam.. musisz zaczac czerpac z zycia to wszystko co mozesz.. i co daje Ci przyjemnosc.. jeszcze jedna prawda .. jakis czas temu .. doszlam do wniosku , ze czasami wskazane jest byc samolubem.. nie masz ochoty .. to tego nie robisz.. czasami ludzie zrzucaja na inne osoby swoje problemy ..( tak bylo ze mna) .. gromadzi sie to w Twojej psychice .. ze staje sie to problemem.. kiedy Ty potrzebujesz sie wygadac.. kazdy w Tobie widzi kobiete -gladiatora i nawet nie pomysli , ze i Ty czasami potrzebujesz sie wygadac .. Ja Tobie proponuje skupienie sie tylko i wylacznie na sobie przez jakis czas... Pewnie osoby , te bliskie i blizsze Tobie w niedlugim czasie sie do Ciebie odezwa...

Gość dlugopis malinowy
GGGabi>>>bez pracy nic nie mogę. Najpierw znalezienie pracy bo tak to jestem po prostu ubezwlasnowolniona. Nie masz kasy =nie masz nic. Dzięki raz jeszcze. Jak ktoś chce, niech pisze proszę, zajrze tu jeszcze, bo ten topik jakoś natchnął mnie normlanością, po wielu chwilach ostracyzmu od innych ludzi.

no to wyciagamy Cie z tego dolka... :D punkt 1... - malinowy dlugopis sotro zaczyna szukac pracy... punkt 2...- nastapi .. ;) ide do wyrka...kolorowych snow

Gość dlugopis malinowy
GGGabi >>kolorowych i kosmatych 🌻