Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanyyyyy

Prosze pomocy

Polecane posty

Gość zalamanyyyyy

Nie wiem co ze soba mam robic:( zakochalem sie w pewnej kobiecie. Spotykalismy sie staralem sie robilem dla niej wszystko. Od czasu gdy sie poznalismy minelo jakies pol roku, wiec ta taka gra wstpena byla bardzo dlugo, poznalismy sie na wylot. Pokochalismy sie. Bylo cudownie. Jej dotyk, wspaniala cera, jest idealem. Zyje nam sie cudownie. Pewnego dnia spotkalo mnie cos nie milego. Bedac u niej w mieszkaniu zasiadlem przed komputerem. Chcialem obejrzec www.wp.pl przypadkowo wcisnelo mi sie www.s i reszta sama sie dopisala jakies scatebabes czy cos, kliknalem z ciekawosci. Okazalo sie ze na stornie sa zdjeica scatu i kobiety robia kupy na kogos itp. Przeraza mnie to. Udawalem ze niby nic nie widzialem. Od tego czasu minelo b. duzo czasu lecz wczoraj doznalem szoku!!! Bedac u niej przyszla do mnie i zaczela sie powli rozbierac, gdy zdjela majtki miala brudny tylek, wlasciwie to nie brudny ale wystawal jej kawalek kupki!!!!! i powiedziala do mnie liz..... Oczywiscie odmowilem! Opowiedizal ami o tym ze to jej pasja itp. Nie chce jej stracic a przeciez nie bede lizlal kupy. Co zrobic POMOCY

Gość porzadny
ale to wspaniale kolego ja bymk tak chcial

moze pwoinniscie pojsc do sexuologa bo to nie jest raczej normalne sorki troszke to dziwne porozmaiwaj z nia moze powinna sie leczyc

Gość kolo11
faktycznie ta twoja kobieta jest chyba zboczona bo to nie jest normalne co o tym sadzicie ludzie???

Gość a jaki to jest facet z klasa
ja kiedys bym kategorycznie nie uwerzyl w twoja historie a teraz sam nie wiem, brzmi jak prowokacja bo przyznaj ze dobra by byla z tego prowokacja choc troche niesmaczna hm a jesli to co piszesz jest prawda ja moge sie wypowiedziec ze swojego stanowiska czyli soby ktora nigdy nie byla z nikim w zwiazku uczuciowym, nigdy nie kochala i nie byla kochana mi sie wydaje ze trzebaby poprostu sie rozstac bo szansa ze ona sie zmieni jest chyba mizerna albo zadna a takie obrzydliwe zboczenie to jest nie do zaakceptowania jednak naprawde trudno mi w to uwierzyc, wiem ze takie zboczenia sie zdazaja ale...mimo wszystko, to raczej u facetow chyba..no moze i u kobiet ale tak trudno uwierzyc wiekszosc kobiet uwaza seks oralny za cos obrzydliwego a tu taie cos....tak wiec ja tak na 40% w ogole wierze w tą historie (to i tak duzo) a na 60% nie wierze

Gość acha ty
no trafiles na zwolenniczke "brudnego sexu" Sa organizowane specjalne imprezy na ktorych lubiacy tego typu sex sraja na siebie i takie tam ...najlepiej ja olej chyba ze bedziesz gotowy praktykowac razem z nia to zboczenie

Gość śmierdzi tu UK SUB-sem
ten śmieć zawsze coś o gównie zapoda:O

Gość pipolu
a moze ten koleś pisze o sobie? :) i czeka na reakcje kobiet? Może to on tak zrobił swojej kobiecie i łudzi sie że ona to zrozumie , liczy że w necie ktoś mu opowie bajkę że ona to zaakceptuje, że więcej jest takich wielbicieli kupy :O

Gość acha ty
ogolnie to koles masz przejebane...Ja na twoim miejscu gdybym odkryl u swojej kobiety takie zboczenie a to nie wiem...szok na maxa...dla mnie na jednym poziomie z zoofilia i takimi tam fe...Daj spokoj tego kwiatu jest pol swiatu

Gość niesmaczna prowokacja
myślę, że ta piękna cera to może być efekt urynotera[ii

Gość pipolu
śmierdzę moją matką:O

Gość Reiki
Toż to prowokacja szyta grubymi nićmi.

Gość pipolu
co sie podszywasz gnojku :O

Gość karuzelaaa
a moze on jednak faktycznie ma tai problem slyszalem o takich zboczeniach i biora w nich udzial nei tylko faceci jakies kobiet sie na to zgadzaja to moze i to lubia>?>?

Gość obrzydlistwo bleeeee
ja bym ją posłała do wszystkich diabłów

Gość a kuku lele-
hej a mnie sie takie cos podoba po pierwsze nikt z was na pewno tego nie probowal wiec nei ma co sie wypowiadac ze to obrzydliwe wszystkiego w zyciu trzeba posmakowac, ja ze swoja zona sprobnowalem tzn namowilem ja i powiem szczerze ze bardzo mi to sie podobalo, i wcale nie jest tak ze to musi smierdziec nie lubie brzydkich zapachow, zalezy od tego w jaki sposob to sie robi i przy jakiej okazji i jakie towarzyszy temu podniecenie dla smialych polecam

Gość turu turu
nie probowalam i nie mam zamieru na sama mysl mi niedobrze;/

Gość gog go gogo

Gość ***SmErFeTkA***
Yff albo masz szczególnie wybujała i obrzydliwa fantazje i w sposób równie obleśny chcesz na siebie zwrócić uwage albo... twoja panienka ma "szczegolny" problem...

Gość Nowa Huta
Jak bym mi tak maniurka kazała lizac swoje gówno z dupy too wyjebał bym jej cepa na ryj i kazał spierdalac bez kitu...

Gość 93***SłoneczkO***93
O feee... ;p Ja bym siem bżydziła ... ale no cóż każdy ma swoje sposoby ... ale współczuje Ci ... Pozdro for YOU i dla wszystkich czytających xD

Gość Eustachy Motyka
Troche Kobieta ma dziwne te upodobania ale kolega wyzej ma razje bez przesady ja takiego sexu nie lubie i uwal ja znajdziesz lepsza i fajniejsza dziewczyne która tak samo pokochasz a nie jakas co niewiadomo jakie zeczy chce robic

Może to i prowokacja,ale jest to tez bardzo prawdopodobne w końcu ludzie są różni i mają różne upodobania.Moja koleżanka na przykład uwielbia robić swojemu partnerowi siusiu do buzi i rząda aby przy niej wypijał a nie wypluwał i to ją baaaaardzo podnieca.Jak się zwierzyła wówczas zawsze ma orgazm.

Gość zalamanyyyyy
witam serdecznie! ciesze sie ze chcecie mi pomoc i mnie wspieracie. Dzis rozmawialem ze swoja ukochana na ten temat. Bylo naprawde ciezko.... Stwierdzila ze tylko to daje jej przyjemnosc... ona bardzo tego pragnie i boje sie ze rozstanie sie ze mna bo dzis o tym wwspominala. A ja przeciez sie na to nie zgodze... cofajaqc sie do poczatku to dziwie sie ze tego nie zauwazylem wczesniej tj jakikchs przejawow, ona zawsze lubila lizac mnie pod jajkami itp i nizej.

Gość Sieah
Związek dwóch ludzi polega na kompromisach ale z twojej strony ten kompromis nie nastapi i wcale ci sie nie dziwie bo 99% osób by sie nie zgodzilo więc ty ja postaw w tej samej sytuacji , idealnie w tej samej !! i zobaczymy co zrobi bo to moze byc tylko taka prowokacja z jej strony, albo niesmaczny zart lub poprostu chce zerwac z toba i szuka powodu ;p

jak mi laska po trzech dniach znajomosci (sexu) powiedziala ze czasami lubi pochodzic w pieluszcze po domu to ucieklem. mnie to nie bawi :/