Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narida

wazna sprawa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość narida

ZACZNE OD POCZATK.WIEC JESTEM ZAKOCHANY(ZAUROCZONY) NIE WAZNE JAK TO NAZWAC.Z TA DZIEWCZYNA ZNAMY SIE DLUGO JEDNAK BYLA TO ZNAJOMOSC NA CZESC.JEDNAK NA PEWNEJ IMPREZIE RAZEM PRZECHULALISMY CALA NOC RAZEM.TERAZ CZESCIEJ SIE WIDUJEMY.WOGULE SUPER NAM SIE ZE SOBA ROZMAWIA NIEKIDY NA GG PISZEMY RAZEM PO KILKA GODZIN.SWIETNIE MI SIE Z NIA GADA(JEJ CHYBA TEZ BO JAK BY NIE TO PRZECIERZ BY TYLE ZE MNA NIE PISALA)I TERAZ MAM PROBLEM NIE WIEM CZY POWIEDZIEC JEJ WPROST CO DO NIEJ CZUJECZY CZEKAC AZ TO SAMO WYJDZIE.JA WOLAL BYM JAK SAMO JEDNAK NIE DOSTAJE(LUB NIE ZAUWAZAM)OD NIEJ ZADNYCH SYGNAŁOW.TA IMPREZA BYLA OK 1,5 MIESIACA WSTECZ I NIE WIEM CZY CZEKAC JESZCZE CZY Z NIA POGADAC.WIEM TEZ ZE TAKI JEDEN GOSC(TAK MI SIE WYDAJE ALE JA MAM NOSA DO TAKH ZECZY)TEZ COS DO NIE ,,SWIRUJE,, .NIE WIEM CZY CZEKAC ZEBY NIE BYLO ZA POZNO BOJE SIE TEZ COS TERAZ ZEPSUM BO NAPRAWDE MI ZALEZY.BO TO NAPRAWDE SWIETNA DZIEWCZYNA.DROGIE PANIE PROSZE O POMOC.CO ZROBIC I PROSZE POMUZCIE MI ROZSZYFROWAC JEJ ZACHOWANIE JAK BEDZIE TRZEBA TO MOGE COS JESZCZE NAPISAC.Z GORY DZIEKI

Gość to wazne
A jaki masz kolor oczu?

Gość kolektywna
NIE KRZYCZ!! wylacz caps locka

Gość hmmm wydaje mi sie
że powinienes powiedziec a jeśli stanie sie tak że ten drugi będzie pierwszy? A jeśli ona zobaczy ze z twojej strony nic nie ma? Nie wiem ale kiedyś tez tak miałam że chlopak w dobrym momencie mi powiedzial bo już sama nie wiedziałam co o nim myśleć. Dziewczyny denerwuje taka niepewność i same nie wiedza co mają myśleć.

Gość ipod
zawsze podziwialam ludzi ktorym chcialo sie tak duzo pisac tylko zastanawiam sie skad biora sie tacy ktorym chce sie to czytac

Gość małgooooniaaa
Jeśli myślisz że masz u niej szanse to porozmawiaj z nią i wspomnij delikatnie że chesz czegoś wiecej niż koleżenstwa

Gość narida
w sumie to po co ja to pisalem

Wstyd mi za wczesniejsze wypowiedzi. Ludzie sie bez przerwy czepiaja bzdur. Nie dziwie sie ze jestes zawiedziony. Nie poddawaj sie. Zaproponuj swojej przyjaciolce spotkanie, bo to bez sensu gadac z soba na gg godzinami, a i tak z tego nic nie wynika. Badz czarujacy zabawny i czuly... Zapros ja do dobrej kafejki, czy przytulnego pubu z lagodna muzyka... Ale wyjdz na litosc boska z jakas propozycja.. Zwlaszcza, ze konkurencja czeka za rogiem. A wygra sprytniejszy! :) Powodzenia, trzymam kciuki!

Gość peszek in love
potwierdzam wtpowiedz MONI:) zapros ja gdzies

Laska widocznie cos swiruje do ciebie ja bym brała wszystko w swoje rece i radze zrob tak bo laska może stracic cierpliwosc i pomyśli, że nic do niej nie czujesz hmmm moze tak jak mowi Moni zaproś ją gdzieś albo hmmm... Może na gg powiedz jej, że myślisz, że chyba cos w tobie drgnelo ze chyba się zakochałeś... hmmm jak myślisz? A wogóle ile masz lat?? ;> Powodzenia Ci Życze :*

Gość narida
nie no czasami sie widujemy nie jest tak ze tylko na gadulcu siedzimy w sumie to dzieki za rady

Gość narida
ta sprawa nie jest az tak tragiczna chce poznac tylko zdanie dziewczyn i dowiedziec sie jak to z nimi jest;)

Gość przypadkowa dziewczynaa
Okaż tej dziewczynie, że ci na niej zalezy, a nie tylko sobie z nią rozmawiaj. Mówisz, że z jej strony żadnych sygnałów, a czy ty się w ogóle starasz o nią? Co zrobiłeś ponadto gadanie na gg? Jesli tamten dojdzie do głosu to pewno dlatego, że ty nic nie robisz

Gość bogusław wielki
co to za dzien co to za miejsce

Gość otja
wescie sie wszyscy jebn..udezcie w glowe