Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zmienić

Jastem studentką a wciąż zachowuję się jak małe dziecko

Polecane posty

Gość jak to zmienić

Gość nla bla blaa

Gość a konkretnie
a konkretnie napisz jak sie zachowuejsz, bo mozliwe ze zachowujemy sie tak samo :D ale ja nei chce dorastac, mimo ze czasem chcialabym juz byc dorosla i samodzielna calkowicie to jak przypomne sobie czasy beztroskiego liceum..:(

zastanawiam się co pomyślą rodzice jak uwale egzamin (który jest jutro) nic nie robie dla siebie...zachowuję się jak dziecko w podstawówce a nie dorosły :(

Ja tam jestem magistrem i też się zachwuję jak małe dziecko :P i za liceum też tęsknię :( studia to już nie to...

Gość a konkretnie
ja w ogole mieszkam z rodicami ejszcze, mam 21 lat, i daje im sie jakby "kontrolowac", tzn przyzwyczailam ich do tego ze wiedza co na uczelni, o ktorej wychodze, wracam, z kim ide. preszkadza mi to czasem, alejak mysle sobie ze kurcze mam sie wyprowadzic, isc do pracy i zyc na wlasny rachunek, placic za siebie, myslec czy starczy mi do pierwszego etc...:( chce do liceeeum 😭 w ogoel mam faceta i oboje zachowuejmy sie jak dzieci :o bijemy sie, gadamy o glupotach, chodzimy do centrow handlowych zlewac sie z ludzi :o zero powagi...

Gość taka...........
.no to przegrałyście zycie ! :O