Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

jak z ciemnych wlosow zrobic ciemny blad,/jasny braz

Polecane posty

od lat farbujewlosy farbami z garniera i pallet i nigdy nie wyszedl mi taki jasny braz ,neizaleznie jak dlugo trzymalam farbe na wlosach wychodzil czarny!!! .W listopadzie zrobilam sobie pasemka (malo tych pasemek) w kolorze blondy ale pod spodem mam ciemne wloski ,teraz mam juz spore odrosty .wiec chcialabylm je wkoncu porafbowac na ten wymarzony kolor ciemny blad /jasny braz jak to zrobic ,czego uzyc,dziekuje za rady i wszelkie wskazowki ,czekam z niecierpliwoscia..na odp

BLOND!!!!!!u ryzjera najlepiej chyba że chcesz mieć siano na głowie to sama rozjaśniaczem joanny spróbuj, odbarwia bardzo, ale najpierw przejdziesz przez rózne odcienie rudego:)ja tak miałam, ale mam krótkie włosy więc kompletnie mi to nie przeszkadzało, bo co chwilę podcinałam je krócej:)

och przepraszam, nie wiem czemu pomyślałam o jasnym blondzie:) ale może podobnie, obetnij włosy i nakładaj coraz jaśniejsze odcienie:) albo fryzjer:)najlepiej spytaj dobrego fryzjera:)

zapuszczam wlosy mam juz poza ramiona ,wiec nie chcialabym je za nic skracac ,zalezy mi na takim kolorku jak ma np Jennifer Lopez w teledysku If had my love\" ...czy cos wtym stylu -bez rozjasniacza sie nie obejdze?a moze farba z Loreala by pomogla?

Gość 007111111
No właśnie ja tez chce sobie zrobic taki kolorek jasny braz ale wybieram sie do fryzjera

Gość to ciesz się bo mi ciągle
wychodzi ZA JASNY kolor, a tak chciałaby mieć ciemne włosy, ale nie czarne

Gość trolaaaa18
to widocznie nie ummiesz farbowac! Potzrebujesz fachowca a Ty się do tego nie nadajesz!!!!!!!!!!!!!!!