Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liczi71

meningokoki

Polecane posty

Moze tu ktos zWas bedzie wiedzial ile kosztuje szczepoinka przeciw meningokokom.

tylko ze szczepisz sie na jeden szczep typyu a lub c nie pamietam a reszt i tak moze cie zaatakowac poczekaj bo mam w gazecie artykuł zaraz ci napisze

Gość doradzam
26zł

nie mam napisane ile ale jak byłąm sie pytac w przychodni to mój patrys byłby sczepiony raz albo 2 i 50 pln jedna kosztuje a, ale pediatra stwierdziła ze nie ma sensu bo nie hcodzi do przedszkola i złobka a to przenosi sie przez slinei krew a w przedszkolu czy skzole wiadomo \' daj gryza\':( trzeba na to uwazac

ja jestem przerazona ostatnimi doniesieniami o sepsie i myslałam by córcie zaszczepic,tylko coś słyszałam że jest b. droga

Gość enteraaa
MENINGOKOKI Szczepienie przeciwko ropnemu zapaleniu opon mózgowych lub zakażeniu krwi (posocznica, sepsa) powodowanemu przez bakterie z gatunku Neisseria meningitidis. Zagrożone zachorowaniem są dzieci do 5 roku życia oraz młodzież w wieku od 14 do 19 lat. Koszt szczepienia wynosi 115 zł. wraz z usługą.

a ja mam napisane ze dziec i strasze osoby tez jak równiez młodziez - ja nie szczepiee

Gość enteraaa
liczi a nieszczepiłas wczesniej hiberixem np?

Dziewczyny, a jak się nazywa ta szczepionka przeciw meninogokom? I czy możną nią zaszczepieć dzieci do 3 lat?

Gość prosze o pomoc1
A moze ktos wie ile szczepionka kosztuje w Czechach.Bo na opolszczyźnie trudno ja dostać:(