Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga30ola

Czy przy usuwaniu nadżerki wypalaniu trzeba iść do szpitala?

Polecane posty

Gość aga30ola

Czy przy usuwaniu nadżerki (wypalaniu) trzeba iść do szpitala czy zabieg jest przeprowadzony u ginekologa. Po zabiegu rany długo sie goją czy wypalanie boli?

z tego co wiem : - nie trzeba isc do szpitala; - przeprowadzany u ginekologa; - nie boli, ale czuć sam fakt zabiegu

Gość smutasek1188
Zabieg jest przeprowadzany u ginekologa, troszczeke boli jak bedzie przepalana blonka ale to jak takie lekkie uklucie sekunde trwa, potem masz tak jakby scisk czujesz ale to z 1 dzien i oczywiscie bedzie sporo uplawow. Tak to u mnie przebiegalo

Gość yta
Ja miałam nadżerkę zamrażaną, bo lekarz stwierdził, że jak jeszcze nie rodziłam, to nie powinnam mieć wypalanej, bo się mogą zrobić zrosty. Byłam prywatnie na zabiegu, zapłaciłam ok. 120 zł, ale to było kilka lat temu. Zabieg trwał ok 0,5 do 1 godz., odczuwałam takie silne skurcze, miałam wrażenie, jakbym rodziła. Po zabiegu leciała mi przez kilka godzin jakaś woda z pochwy i strasznie mnie bolało podbrzusze - nie nadżerka- tylko miałam silne skurcze, takie, że jak stałam po zabiegu w kolejce w aptece po jakieś leki na to , to myślałam, że zemdleję z bólu. Po kilku godzinach minęło.