Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawianka_Ślubna

Dziewczyny z Warszawy - dzielcie sie radami,polecajcie fachowców-

Polecane posty

Gość Warszawianka_Ślubna

tak jak w topicku:-) Im wiecej rad tym lepiej:-)

Jeżeli szukasz jakiejs dobrej wizazystki albo kwiaciarni,fryzur,orkiestry podaj maila to cos Ci podesle. Powiedz na co chcesz namioary sluze rada-mężatka

Dianusiaaa...ja mam tak na imię i urodziłam sie 16.09 Życzę Wam dużo szczęścia:))))

Daisy jak fajnie poznac swoja imienniczke-ty tez z Warszawy? Kiedy masz slub?Dziekujemy za zyczenia my juz po slubie.Jesli potrzebujesz jakiejs rady co do slubu chetnie służę i pomoge w miare możliwości.

Dianusia, ja od pół roku mieszkam w Warszawie:)nie znam żadnej innej Diany:0 w środę jadę przymierzać sukienkę:)ale ślub mam w Łodzi.jak masz namiary na jakieś fajne salony to poproszę:)napisz maila jak możesz:)pozdrawiam

Gość twojslub
jeżeli chodzi o oprawę muzyczną - polecam z całego serca! napisz tylko co Cię interesuje.

zespół już mamy, salę też i kościół załatwony...tak więc teraz generalnie pozostają stroje i zaproszenia:)no i obrączki:)

Daisy mój mail diani@interia.pl Jak korzystałąm z salonusukien ślubnych Carmen naAl.JPII W wARSZAWIE MAJA SUPER OBSłUGE,EKSTRA STROJE I CENY TEZ NIE SA WYGóROWANE. Jeśli chodzi o zaproszenia mogę Ci polecic zakład w którym sami zamawialismy wybór maja porazający z 12 katalogów.Pozdrawiam

Gość twojslub
mi chodziło o muzykę na ślubie - polecam naprawdę super muzyków!

Gość twojslub
mowa była tutaj chyba o Warszawie - tak wynika z tematu. ja polecam ludzi do grania i śpiewania w kościele, dobrych ludzi!

twojslub, wiem że mowa o Warszawie, miszkam tu pół roku, sukni, zaproszeń i obrączek szukamy tu, nie mamy czasu kursować miedzy łodzią i Warszawą non stop, dlatego szukam namiarów na sklepy i salony tutaj.

Daisy wiec tel do Carmen to 22/831-63-99 a zaklad miesci sie na Al.JPII 68 POZDRAWIAM WIECEJ INF PRZEśLE cI W mAILU

Gość twojslub
ja polecam muzykę do kościołów w Warszawie :)

Gość Baba. Jaga.
Wczoraj oglądałam zdjęcia Stawskiego i zawiodłam się:(. Zdjęcia młodych na stronie są takie jak to powiedzieć na wprost na baczność. Żadnego w nich uczucia i polotu takie suche. Na jednym z forów ktoś wypowiadał się że są ładne tylko oglądane na monitorze bo na papierze to już nie to. Za to podobno facet jest bardzo miły:D. Ktoś inny napisał że wciska się na wszystkie fora i wszedzie jest go pełno. Tym akurat zaskarbił u mnie sympatię. Ale mi zdjęcia jednak nie przypadły do gustu. panie Darku pozdrawiam Pana buziaczki👄👄👄👄👄 oj wystarczy bo jeszcze facet sobie cos o mnie pomyśli.

Gość Baba. Jaga.
Do ubiegłorocznej_sierpniówki Jest taki zwyczaj i w zasadzie się to sprawdza że jeśli ktoś nie miał jeszcze ślubu a zobaczył fajną stronę fotografa z ciekawymi zdjęciami to wtedy podaje jej adres:o:o. Jednak jeśli ktoś miał już swój ślub i robione przez fotografa zdjęcia to je innym pokazuje:D. To taka moja malutka uwaga:P:P. Przepraszam że jestem na różowo ale czasami tak trzeba;). Panie Darku pozdrawiam pana jeszcze raz👄.

Gość kogiel mogiel.
Dianusiaa czy też inna Dzidziusia Nie rób z ludzi idiotów. Wiadomo nie od dziś że na forach jest mnóstwo podstawionych pseudo panien młodych. Znam nawet ceny wynajęcia osób do pisania tekstów zachwalających fotografów, muzyków, wizażystki itp. EWIDENTNIE WIDAĆ ŻE W TYM CELU ZOSTAŁ STWORZONY TEN TEMAT. Odpuść sobie kochanieńka!! Trzeba być kretynką lub kamikaze aby skorzystać z takich poleceń nie znajomych mi osób. Jest wiele miejsc w Internecie gdzie jest masa fotografów gdzie można porównywać sobie ich oferty i zamieszczone zdjęcia. Wystarczy wpisać w google ,,zdjęcia ślubne” i jest kilka stron fotografów. Na koniec są znajomi u których można zobaczyć ich zdjęcia. Jeśli ktoś potrafi stukać w klawiaturę aby pisać na forum to potrafi klikać aby znaleźć namiary na ogłaszających się fotografów. NAPRAWDĘ DARUJCIE SOBIE TĄ ZBĘDNĄ KRETYŃSKĄ REKLAMĘ. Ja też pozdrawiam pana Darka

Kogel Mogel jeśli Ci przeszkadza to nie czytaj.Nie robie nikomu reklamy i nikogo na sile nie namawiam jesli ktos chce skorzystac to czemu nie.

Acha i ja Cie nie obrazam wiec ty tez tego nie rób.Z nikogo idioty nie robie a gdybym byla podstwiona wypisywalabym adresy na forum.

Gość twojslub
ja polecam znanych mi i dobrych muzyków do kościoła - nic za to nie dostaję. polecam, ale przecież nikogo nie zmuszam, jak się komuś nie spodoba (w co wątpię) to przecież nie skorzysta i tyle.

wita wszystkie panie, ja poszukuje pomysły na zdjęcia, ślub w kwietniu więc boje się o pogodę, macie jakiś pomysł na coś pod dachem w wawie lub okolicach? pozdrawiam