Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawianka_Ślubna

Dziewczyny z Warszawy - dzielcie sie radami,polecajcie fachowców-

Polecane posty

Kurcze, nie widzialam, żadnych zdjęć z tamtąd. Pewnie też mają kosmiczne ceny za umożliwienie zrobienia kilku zdjęć. jakktoś ma bliższe info lub zdjęcia poprosze o info. pozdrawiam

Gość mloda_panna_na_102
z wynajeciem wnetrz do zdjec jest problem bo to podraża koszty sesji zdjeciowej.My chcielismy zrobic w Hotelu Bristol w apartamencie paderewskiego ale usłyszałam,ze musze wynajac go tak jak za dobe cąła a to jest 2 tysiace złotych!!!!!!!!!!! Szok!

ja mam termin 7.7.7 czyli bardzo oblegany - ale jakims cudem udało nam się już załatwić sale , fotografa, termin w kosciele. Przed nami tylko te formalnosci kościelne...mamy mały problem bo nie mamy bierzmowania...niestety tak sie jakos złożyło. A salę znalazł przyszły tesc w zielonce 15 min samochodem od centrum\"u pietrzaków\" - naprawdę byłam pod wrazeniem . ślub będzie na zbawiciela. Jeszcze szukam sukienki.. jak macie jakieś sprawdzone salony to podrzucice mi linka. Pozdrawiam KK

a i jeszcze nie mam namiaru na dobra makijazystke z wawy wiec jak ktos ma kogos sprawdzonego to jestem chetna:)

Gość twojslub
ja polecam oprawę muzyczną ślubu. sprawdzone, profesjonalne i ładne :)

Gość czerwcowa-żoooneczka
a gdzie kwiaty w Wawie? Co radzicie? Ale,zeby nie były jakies strasznie drogie:-)

Dianusia przeczytalam ze ty rowniez kupowalas suknie w salonie Carmen na Jana Pwała w Warszawie. Ja tam zamówiłam swoją -wlasnie się szyje, juz oplacona, obsługa rzeczywiscie bardzo miła ale jak zwykle w stresie przedslubnym:) pojawiają się sie u mnie watpliwosci i obawy- czy oby uszyją taką samą jak ta suknia w salonie???? czy zdąża na czas..?(u mnie ma byc ok.4 tyg przed slubem odbior a raczje ierwsza przymiarka juz gotowej mojej sukienki i wtedy ewewntualne poprawki-jak dlugą im one zajmą...?).. dlatego mam pytanie czy Ty równiez zamawialas i czekalas na uszycie swojej sukni i czy wszystko poszło jak z płatka ......???????????? A może ktoś jeszcze zna ten salon i ma doświadczenia z nim związane???????