Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sinobrody - nadzieja kobiet

idiotyczna ta moda na spodnie rybaczki

Polecane posty

Ludzie przecież jest zima i to wygląda śmiesznie, nawet jeśli nie ma śniegu. Poza 98% kobiet szpeci zestaw kozaczki plus rybaczki.... Zresztą rozumiem jeszcze 20letnie dziewczyny, tymczasem pracuję w teatrze i tam bardzo często przychodzą panie koło czterdziestki ubrane elegancko i w te krótkie spodnie. Wyglądają jak z burleski. Apeluję do wszystkich ślepych naśladowniczek mód: patrzcie czasem do lustra i nauczcie się co wypada a co nie! dziękuję za uwagę

Gość taka tam xxxzzzyyy
patrz lepiej na siebie ,bo mam wrazenie ze pelno w Tobie goryczy izawisci,jak komus po 40 podobaja sie rybaczki i jest mu z tym dobrze ,to co ci do tego,pilnuj swojej szafy

Gość sella
a mnie sie podobaja pod warunkiem ze kobieta zgrabna i wysoka. Wiek nie ma tu nic do rzeczy.

Gość taka sobie..........
w ogole teraz ta moda tylko dla wysokich:O a niskie nie wiem w co ubierac sie maja:O

Gość sella
krótkie spodnie skracaja nogi . Dla niskich odpowiednie sa długie spodnie i obcas.

no ok, a ja jestem niska, ale nogi mam dosc dlugie, wiec tez nie moge takich zalozyc??

Gość kobieta 40
Tez chodze w rybaczkach i wcale nie uwazam,ze wyglądam śmiesznie.Jestem elegancka i spodnie/porządne / pasuja do całosci,poza tym dodam,ze figure mam nadal niezłą,wiec w czym problem bo nie bardzo rozumiem.

Gość sella
oczywiscie że możesz jesli ci w nich ładnie.

Gość mandarynasprezyna
a wg mnie wysokie dziewczyny nie powinny nosic rybaczek bo wygladaja w nich gorzej niz niskie...moja przyjaciolka jets szczupla i ma 165 i wyglada w nich fantastycznie,o niebo lepiej niz wysokie dziwczyny ktore przy niej wygladaja kobylasto:)

Każdy powinien chodzić tak jak mu się podoba.Co Ciebie ochodzi jak wygląda jakaś tam babka po 40,może wygląda lepiej niż ty??!! Czyżby zawiść. Mnie też czsem śmieszy lub dziwi czyjś ubiór,ale tego nie krytykuje.

W większości widuję te spodnie w wersji przed kolano, podczas gdy kozaki sięgają takiej pani pod kolano. Zresztą to tylko refleksja nad powszechnym u współczesnych kobiet brakiem klasy i smaku. Refleksja estety można by rzec.

Jeśli jesteś facetem,to pewnie niejedna chciałbyś przelecieć,a żadna nie ma to ochoty.Może wszystkie w rybaczkach Ci odmawiały dlategi ich nie lubisz :)

no dobrze,niektore babki faktycznie nosza to tylko bo modne i nie przejmuja sie jak wygladaja, ale jest tez duzo osob ktorym to pasuje. a ty tu uogolniasz.

Ja lubię rybaczki, zwłaszcza dżinsy. Nie lubię tylko tej dlugości, jaka jest ostatnio: ni to szorty, ni to 3/4... Jak się ubierze do tego kozaki i się siądzie, to trzeba być mistrzynią świata,żeby nie było widać gumki w podkolanówkach:) A rajstop pod spodnaimi nie noszę, bo nie lubię.

Gość jaktotak*
Przed kolana to już chyba nie powinny nazywać się rybaczki, co??? :O