Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewcia20

chce mieć ciemne wlosy.pomożcie!!!

Polecane posty

Dziewczyny od lat jestem blondynka(3 lata farbowaną blondynką). Przed zrobieniem blond pasemek włosy mialam też raczej jasne, tzn takie nijakie,mysie. Mam jasną karnację, bardzo błekitne oczy, mało wyraziste, jasna oprawa. brwi takie normalne,nie za ciemnie, nie za jasne.Chciałabym mieć ciemne włosy. Może jakiś ciemny brąz z jasnymi pasemkami(ciemny brąz , nie taki rudawy).Mam już dośc niszczenia włosów tymi jasnymi pasemkami,a wiadomo blond kolor najgorzej działa na wlosy, a po drugie moje włosy mają zawsze odcień zółty i nic sie nie da z tym zrobić. Co o tym myślicie.Czy takiej \\\'jasnej\\\' dziewczynie dobrze byłoby w ciemnych włosach.bo dziewczyny ktore mają raczej ciemne wlosy,mają ciemne oczy i ogólnie ciemniejsza karnacje. a moze znacie jakis fryzjerów w Wawie ktorzy znają sie na tym? tylko naprawde profesjonalnych?

Hm...jesli masz na prawde jasna oprawe oczu, to mysle ze powinnas stopniowo przyciemniac wlosy...Tylko nie na czarno, bo moglabys sie na prawde oszpecic..Mysle ze mozesz na poczatek sprobowac jakis jasniejszy brązik no i stopniowo go przyciemniac...Wiesz nagła zmiana wyglądu moze byc przez niektorych negatywnie odbierana, a wiem, ze nie chcesz podobac sie tylko sobie :D Potem bedziesz wiedziala, czy nadal chcesz zrobic sobie ciemny brąz, czy wolisz pozostac przy tym co masz.....buźka

Gość Evcia20
nie no czarny na pewno nie!ale marzy mi sie tak ciemny brąz z pasemkami jasnymi, ale gdzieniegdzie.

Gość szansaaa
Idz do sklepu z perukami i poprzymierzaj, w ten soisób zobaczysz w ktorym kolorze jest ci dobrze.

Gość ninka000
Polecam farby Loreala - np. Recital Preference. kolory bardzo, bardzo naturalne, fajne, np. kasztan opalizujący, jasny brąz....no i jak kolor się odpukać tobie nie spodoba, to nic strasznego bo ta farba w miarę szybko schodzi z włosów.

Gość ninka000
ja właśnie po jakichś 10 latach rozjaśniania włosów, od pół roku mam włosy w kolorze brązowym. Dodam, że z natury mam BARDZO jasną karnację, do tego dość jasne brwi i rzęsy, a mój naturalny kolor włosów to coś z pogranicza ciemnego blondu i jasnego brązu, ale w takim chłodnym odcieniu. No i wszyscy mi mówią, że w brązie jest mi najlepiej!

no własnie moja siostrza cioteczna od zawsze była blondynka i przefarbowała sie hmmm.. na taki jakby grafitowy kolor i wygląda ślicznie. a każdy wcześniej jej odradzał. i właśnie przez to nabrałam ochotę na zmianę koloru włosów.tylko strasznie się boję. Znacie może jakies profesjonalne salony w Wawie?

Gość miasto czy wies duza roznica
Kup sobie szampon koloryzujacy do 24 zmyc.

Gość Miśka30
podnosze

Gość wlos
ja odnosnie pozbywania sie zoltego blondu mam taki problem ze gdy farbuje na odrobine ciemniejsze kolory zawsze na gorze tam gdzie mialam najbardziej zniszczone wlosy wychodzi mi lekki fiolet... farbowalam garnierem na troszke ciemniejszy blond a teraz lorealem na popielaty i ciagle wychodzi mi ten fiolet... nie wiem juz jakiej farby uzyc zeby to znow nie nastapilo:( a nie chce ich bardziej niszczyc