Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NightExpress

HARCERKI

Polecane posty

Gość NightExpress

harcerki- co o nich myślicie?

Gość NightExpress
pytałam, co o nich myślicie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dlaczego na nas krzyczysz
?

Gość Magmara
Harcerstwo to nie jedzenie ciasteczek. To służba bogu i ojczyźnie . Głównie Harcerkami są osobyw przedziale 13-25 lat . Ale i zdarzają się osoby po 40. Są to osoby o głębokich wartościach. Np 15 letnia Harcerka dużo poważniej podchodzi do życia niż jej rówieśniczka. Tym przynajmniej w teori chce być Harcerstwo. W praktyce to jest różnie. Mnie nie przeszkadza

Gość NightExpress
dzięki za choć jedną wypowiedź. Proszę o więcej.

Ja byłam harcerką:-) A teraz, gdy stałam przed dylematem, jak znaleźdź dobrą opiekunkę dla dzieci i trafiła mi się studentka, instruktorka harcerka, zatrudniłam ją. Daje mi to w pewnym sensie poczucie, że opiekuje się moimi dziećmi ktoś, na kim mogę polegać:-)

Gość huehue
jak to spiewał Grabaż "wszystkie brzydkie dziewczęta idą do harcerstwa" :D

Gość BŁAGAM PRZESTAŃCIE
wirażka ja cie znam buraku z zachodniopomorskiego

Fakt, moja opiekunka nie jest pięknością, co jest dla mnie zaletą:-D ( dla mojego męża nie;-) ). Ja osobiście nie mam kompleksów z powodu własnego wyglądu:-D;-)

Gość lifesgood
ZIELNA- a powinnas, a powinnas... bo ty rowniez pięknościa nie jestes i to chyba nie za dobrze dl;a tewojego meza:P uwazaj, bo zrobi skok w bok, idz na operacje plastc-fantastic :P:P

Gość NightExpress
No cóż, sama jestem harcerką, ale nie pisałam tego od razu na początku, zeby poznać Wasze prawdziwe opinie. Czy harcerki są brzydkie? A skąd taki stereotyp? Że niby są nie teges, nikt ich nie chce i dlatego wstępują do drużyny? Nieprawda. Moja koleżanka jest drużynową i ma np. dredy, jeszcze inna wygląda jak modelka, ma kolczyk w pępku, jedna zasuwała na obozie w ciuchach Nike`a, a tak w ogóle: to dziewczyny z super poczuciem humoru. A czy ktoś nas chce? No cóż... nie to jest w życiu najważniejsze, ale na obozach są też chłopaki i nie powiem, żeby od nas stronili:):):)

Gość Bylo się ale już sie niejest
Niestety jeszce dwa lata temu byłam w harcerstwie ( całe szczęście mi to przeszło) Byłam wtedy jeszce głupim dzieciakiem. Postanowiłam jednak, że nie będzie mną rządzic jakaś g***iara, która jest wyższa rangą. Harcerstwo jest dla osób, które lubia byc podporządkowane innym i nie mają własnego zdania o sobie.