Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kaja32

Poszukuję osób,u których w rodzinie wystąpił rak płuc

Polecane posty

Gość gochi
kurcze jak by tak dalo sie cofnac czas, i jakos to wszystko zmienic ale to robota Boga nam maluczkim nic do tego trzymajcie sie ide gotowac

Gość Monika B.
Znowu zwykły dzień... Gdybym mogla cofnąć czas, dałabym wszystko aby mama była zdrowa U mnie wypogodziło się, słońce świeci

Gość Adkaaaa
Też bym dała wszystko za to żeby jej teraz opowiedzieć to co się u mnie dzieje.. :( :(

Gość Ircia 1
Adka , myślę ze Mama widzi z góry co u Was i czuwa nad Wami.

Gość Adkaaaa
Ircia też w to wierzę. A Ty Kochana jak się trzymasz? :*

Gość ależ po co do lekarza
do Dris,alez ja nie mówie ze wszyscy jestesmy jenakowi,kazdy człowiek jest inny ja napisałem genaralnie jak to sie dzieje,nikogo nie obrazam,chyba ze ktos sam sie chce obrazać,a zamykajac sie na nowe,zawsze bedziesz zyc w niewiedzy,ja nigdy bym sie nie leczył onkologicznie,bo to jest oszukiwanie samego siebie

Do do lekarza,prosze nie oceniaj nie obrazaj,co to znaczy piszesz głupoty????nie jestes Bogiem zeby mi tak pisac,nie posiadłas platto ,i naprawde jak czegos nie wiesz to prosze raczej pytaj,

Gość Monika B.
Dziś kolejny morderczy dzień Trzeba jednak wziąć się w garść, zacisnąć zęby i iść dalej

Gość Monika B.
Dziś kolejny morderczy dzień Trzeba jednak wziąć się w garść, zacisnąć zęby i iść dalej

Gość Adkaaaa
Minął dopiero trochę ponad miesiąc.. A ja już nie mam siły na kolejne dni.. :(

Gość Monika B.
Adkaa a co ja mam powiedzieć ? Minął rok,a wydaje mi się za każdym razem że mama zmarła wczoraj. Wiem,że jest Ci ciężko Znam ten ból

Gość gochi
czejsc wam wszystkim u mnie znowu leje i jest zimno, od pewnego czasu zastanawiam sie co musial czuc tata przed smiercia, nie chodzi mi bol fizyczny, wiedzial ze umiera to jest dla mnie nie do zniesienia tak bardzo mi go zal, poza tym wiem ze ja tez kiedys umre i tak chol...nie sie tego boje, wczesniej nie myslalam o smierci a teraz to juz paranoja

gochi,wszyscy kiedys umrzemy,ale przyszliśmy na ten świat ,bo mamy cos tu do zrobienia,a nie po to by kupowac sobie co jakis czas nowy samochód,duza jest niesmiertelna ciało to tylko dom w który wprowadzamy sie na jakiś czas,dusza opuszcza swój dom,ale ciagle zyje i jest szczesliwa ,byc moze mieszka juz w innym domku,moze włąsnie sie narodziła tu i teraz ,na tej ziemi,by ponownie sie czegoś nauczyc i wykonac swoje posłannictwo

I tak to jest tak to jest,wszyscy jesteśmy jednościa

Gość gochi
ja widze to troszke inaczej, boje sie agonii, i momentu smierci, nie boje sie co bedzie dalej to juz inny wymiar

Owszem gochi,ale jak byś poznała ludzi co wychodza z ciałą i pozniej do niego wracaja ich wrazenia ,odczucia,a starach przed smiercia jest naturalnym odruchem istoty zywej,inaczej wszyscy bysmy sie pozabijali:)

Gość gochi
to mnie zaciekawiles lub las nie wiem, ja mam troche inne spojrzenie na zycie po i nie obraz sie dla mnie to co piszesz jest troche pojechane , ale nie chce cie ocenniac bron Boze kazdy ma swoj swiatopoglad i to dobrze ze kazdy jest inny

Oczywiście masz prawo do włąśnych spostrzezen i doświadczen które to włąśnie kształtuja nasze poglądy,ja juz sie ucze ponad 2ol wiec baaardzo wiele widziałem i baaardzo wiele słyszałem,wiele nie jest tez i mi obce,wiec dzis widze to włąsnie w taki ładnie układający sie w sens istnienia wniosek

Gość DO LEKARZA
miałam nie odpowiadać bo w ten sposób właśnie "pozyskuje się nawiedzonych" ale tak z dystansu powiem ci jedno tonacja twoich wypowiedzie jest JEDNOZNACZNA i podchodzi pod sektę ..... nie umiesz odpowiedzieć na pytanie które zadalam (guz uwidoczniony na zewnątrz) a cały czas nawijasz o tej jedności itp. podobno umiesz leczyć i ludzi którzy zgłosiliby się do ciebie z rakiem bo rak jest uleczalny (tak mniej więcej brzmiały twoje wypowiedzi) no to ja zgłosiłam się z tym uwidocznioneym rakiem i co????? jakie leczenie zastosujesz?

Gość gochi
..do lekarza jak umieszl uleczyc raka to masz nobla... nie wierze ci, mozesz pisac o ''wychodzeniu'' z ciala to nawet jest zabawne ale nie pisz ze umiesz uzdrwiac, zdjesz sobie sprawe z tego ze dajesz zludna ndzieje ludziom chorym i ich rodzina, w sytuacji grozby smierci czlowiek lapie sie wszystkich rozwiazan nawet najbardzziej absurdalnych .....do pobrzedniczki myslisz ze to jest sekta....ja mam wrazenie ze robienie sobie jaj

Oj gochi,no nie tylko ja umiem wyleczyc raka,od dawna juz sie go leczy z dobrym skutkiem,umiesz wyleczyc raka to masz więzienie a nie Nobla ,skad Ty bierzecz takie wyobrazeniowe słowa??Normalnie przychodzi do Ciebie Generelana federacja leków jak gestapo do domu i Cie zapuszkowuje,Nikomu z biznesu nie potrzebni sa tacy ludzie,to nie sa jaja to jest powazna sprawa

A wychodzenie z ciała to tez nie jest nic zabawnego,wiesz jakie leki temu owarzyszon??szczególnie osobą którym to sie przytrafia po raz pierwszy i nagle i niespodziewanie,a gdzie tu ktos mówi o sexie ??chyba ten kto sam w niej jest,

miało byc sekcie,rzecz jasna"_

Gość gochi
no dobra ...do lekarza napisz jaka jest ta metoda tylko bez krecenia mysle, ze nie tylko ja ale sporo osob tu obecnych chce ja znac tylko dokladnie na czym to polega czarno na bialym

A kto tu kręci???bo napewno nie ja,mysle ,ze nie znajac nie zdiagnozujac człowieka tu na necie nie bardzo można coś doradzić,poza ogólnie stosowananym srodkami na wszelkiego typu nowotwory tak te nie złośliwe jak i złośliwe,zawsze jest warto uderzyc z pałna maca terapeutyczna na róznych poziomach,bo nigdy nie wiemy ile mamy czasu,a wiec krótko ,"metota Garsona",Witamina B 17.soda oczyszczona,zapper,oraz na poziomie podswiadomymy,głebokie totalne wybaczenie ,poprzez hipnozy oczyszczające,Nie ma bata zeby jakikolwiek nowotwór to wytrzymał:)

Gość Adkaaaa
Może jutro przyniesie nowe nadzieje.. Dobranoc wszystkim. :*

Gość Ircia 1
Adkaaa ja wciąz mam nadzieję i to mnie trzyma w pionie. Ale jak jestem u taty i widzę jaki jest słaby to wtedy wyc mi sie chce. Tata jest pod koncentratorem tlenu i non stop śpi. A nerwowy jest jak diabli , a przecież wszyscy chodzimy na palcach przy Nim.

Gość Adkaaaa
Eh :( tak jest.. Moja Mama też tak miała. Trzeba zęby zagryzc, uśmiechnąć się i być przy chorym :( co więcej :( to ich bezsilność się tak objawia. :(

No tak ale sama nadzieja to za mało

Trzeba działać Ircia i Adka i to działac szybko,a nie po szpitalach chodzic i patrzyc na cierpienie i smierc,bo tam tylko to mozna zobaczyc,wszyscy jestesmy jednościa i tak juz jest tak to jest

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się