teqila 0 Napisano Styczeń 25, 2007 blagam o pomoc, staramy sie o dzidziusia juz pare mc, jeszcze nie panikuje, no moze troszke, ale zastanawia mnie jedna rzecz a nie moge jej nigdzie wyczytac. Moj maz ma strasznie gesta i glutowata sperme. Moi wczesniejsi partnerzy tryskali radoscia a moj maz bardziej sobie wykapuje. jego penis poprostu nie tryska sperma za daleko , nie jest go duzo i jest mega gesty , taka glutowata ciezka maz :( czy taka sperma moze miec wplyw na zajscie w ciaze? jedne moje kolezanki mowia ze cos jest nie tak, drugie ze im facet starszy tym sie tak robi. Moj masz ma 30 lat, znam go 5 lat. I zawsze mial taka sama,. tylko sie wczesniej nam tym nie zastanawialam. Blagam pomozcie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meheret Napisano Styczeń 25, 2007 pod mikroskop i sprawdzić ruch i jakość plemników;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marika10 Napisano Styczeń 25, 2007 z tego co wiem to konsystencja nasienia nie zalezy od jakosci, ale jesli masz wątpliwosci to namów go na badanie nasienia i po sprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach