Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqlqa

sposob na zazdrosc

Polecane posty

Gość qqlqa

macie jakies sposoby, zeby przestal byc zazdrosny? tymbardziej, ze nie ma powodu;(

Hej.. Nie ma sposobu.. faceci juz poprostu tacy sa.. niestety.. oni moga all a My nic.. ehh ;( Pozdrawiam

Gość z umiarem
zazdrosc w umiarkowanym stopniu dobrze sluzy zwiazkowi lecz gdy jest jej za duzo - wszystko popsuje:(

Gość moj facet jest
za bardzo zazdrosny o mnie. nie ma żadnego powodu. co ja mam zrobić?

Gość sposób na zazdrość
To przestać się tłumaczyć. Kiedy facet jest zazdrosny i nie pozwala wyjść z domu, bo grozi, że przestaniecie być razem, to oznacza to tylko, ze nie kocha naprawdę, tylko zrobił sobie z Ciebie niewolnicę. Mój mąż też był takim zazdrośnikiem. próbował mnie pilnować. Na poczatku się tłumaczyłam z każdego spojrzenia, 'cześć', itp. Ale to nie pomagało, tylko jeszcze go nakręcało. Po jakimś czasie przestałam mu cokolwiek mówić. a później jak się doczepiał i mówił, że chyba jednak nie powinniśmy być razem, to mu odpowiadałam, że faktycznie ma rację i że sam ma problem ze sobą. Wtedy się zamykał, a ja miałam spokój. To co faceci robią, grożąc, że się rozstaniecie, zwalając na Was winę, to jest zwykła MANIPULACJA. Jak widać skuteczna. Żałuję, że ja nie miałam takiej wiedzy wcześniej na początku. Wtedy zazdrość skończyłaby się dużo wczesniej, a ja nie miałabym zwalonych 2 lat życia. Mądry Polak po szkodzie...:) Dlatego korzystajcie z mojego doświadczenia, jeśli chcecie zmienić swojego faceta... Życzę powodzenia!:)