Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macie sposób

naczynka

Polecane posty

Gość macie sposób

hej ludzie macie jakis sposób na pękające naczynka na nogach? Byłam u lekarza ale poradził mi tylko łykac rutinoscorbin ale to niewiele pomaga. Moze ktos z was ma lepszy pomysł na te dolegliwosc??

Gość msroczka
słyszałam, ze zażywanie dużych ilości witaminy C przynosi dobre efektu w leczeniu.

Gość a czy jesttt
lepszy rutinoscorbin czy cerutin?

bez różnicy, bo zawierają te same składniki, różnią się tylko nazwą handlową i ceną. ja wybieram tańszy Cerutin.

cos na rumien i naczynka 08:08 aaalalalaaala macie jakies kremy na naczynka i zaczerwieniania? 08:14 Ewa 33 Kosmetyczka poleciła mi produkty (maseczka i krem - biało-czerwone opakowania) firmy Floslek z serii na rozszerzone naczynka (mają być skuteczne i są tanie). Stosuję, ale nie widzę jakiejś znaczącej poprawy co nas nie zabije, to nas wzmocni gg 1796500 08:15 karolina czestochowa 23_23 skoro nie widac róznicy to po co przepłacać? 08:16 Ewa 33 nie przepłacam - te kosmetyki są tanie a jakieś i tak musze stosować, kremy i maseczki - to dlaczego nie te, które sa na rozszerzone naczynka? co nas nie zabije, to nas wzmocni gg 1796500